Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Το δώρο του Λουτσέσκου και ανησυχία για Νάσμπεργκ

Δημοφιλή

Ενώ υπήρχε προγραμματισμένη και απογευματινή προπόνηση τελικά ο Ράζβαν Λουτσέσκου αποφάσισε να δώσει ρεπό. Από την άλλη ο Ιβάν Νέσμπεργκ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, ενώ ο Ράφα Σοάρες συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης όπως και ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η πρωινή προπόνηση ξεκίνησε με ένα έξτρα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές. Αν η απόδοση και η αποτελεσματικότητά τους ήταν η προσδοκώμενη, η προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση θα ακυρωνόταν. Όπως κι έγινε.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κυκλοφορίας της μπάλας και τακτικής τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι. Ο Νέλσον Ολιβέιρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα επανένταξης λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο Ράφα Σοάρες συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης όπως κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Την Πέμπτη (11.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:45 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας».


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία