Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τάισον, Αν. Ζίβκοβιτς και Κουλιεράκης διεκδικούν βραβείο

Δημοφιλή

Ο Σεπτέμβριος ολοκληρώθηκε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας βάζει να ψηφίσετε τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή για αυτόν τον μήνα, με τους Τάισον, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Κουλιεράκη να είναι υποψήφιοι.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Ένας μήνας που δεν ξεκίνησε καλά μετά την ήττα στο Ηράκλειο και την ισοπαλία στην Τούμπα κόντρα στον Άρη, ολοκληρώθηκε ιδανικά με τρεις σερί νίκες. Ήρθε η ώρα να βρούμε τον πολυτιμότερο παίκτη του Δικεφάλου για τον Σεπτέμβριο μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.

Πρώτος υποψήφιος ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης . Ο νεαρός αμυντικός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στο ξεκίνημα της σεζόν κι έχει εξελιχθεί σε κομβικό παίκτη για το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου. Εξαιρετικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, με καθαρό μυαλό και καίριες επεμβάσεις, απολαυστικός στο επιθετικό κομμάτι, βρήκε δύο φορές δίχτυα τον περασμένο μήνα κόντρα σε Ελσίνκι και ΝΠΣ Βόλος και δεν θα μπορούσε να λείπει από την τριάδα.

Επόμενος μονομάχος ο Τάισον. Όπως δηλώνει ο ίδιος, στον ΠΑΟΚ έχει βρει ξανά το χαμόγελό του και την αγάπη του για το άθλημα. Φροντίζει λοιπόν να καταθέτει στον αγωνιστικό χώρο όλα τα παραπάνω και να είναι πρωταγωνιστής για τον Δικέφαλο. Τον Σεπτέμβριο μοίρασε τρεις ασίστ, ταλαιπώρησε κάθε αντίπαλη άμυνα που βρήκε στο διάβα του και κατέθεσε στο χορτάρι πάθος και ποιότητα.

Από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπει κι ο MVP Ιουλίου/Αυγούστου, Αντρίγια Ζίβκοβιτς. O Σέρβος έχει ξεκινήσει φανταστικά τη σεζόν, συνεχίζει να σκοράρει κατά ριπάς, τρέχει ασταμάτητα στο γήπεδο, βοηθώντας σε όλες τις γραμμές κι είναι αναμφίβολα ένας εκ των ηγετών της ομάδας. Highlight του για τον Σεπτέμβριο το υπέροχο γκολ που σημείωσε κόντρα στον ΠΑΣ στα Ιωάννινα.

Τρεις παίκτες, ένα βραβείο και στη μέση όλοι εσείς. Ποιος είναι ο δικός σας MVP Σεπτεμβρίου; Πάρτε θέση μέσω paokfc.gr ή PAOK FC Official App».

Μπορείτε να ψηφίσετε με ένα κλικ ΕΔΩ.


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία