Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

5+1 παίκτες στο προσκήνιο για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Έχοντας ως τελευταία προσθήκη στο ιατρικό δελτίο τον Χάρη Τσιγγάρα δεδομένου πως αποκόμισε ένα γύρισμα στον αστράγαλο σε προηγούμενο προπονητικό πρόγραμμα, ο ΠΑΟΚ μετράει έξι συνολικά απόντες σε καθεστώς… τραυματισμού που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη σε αυτή τη μίνι προετοιμασία που πραγματοποιείται στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας.

Εξαιρουμένου του Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ που κατά πάσα πιθανότητα χάνει τη φετινή αγωνιστική περίοδο και ρίχνοντας στην εξίσωση και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη δεδομένων των ενοχλήσεων που αποκόμισε στους κοιλιακούς κατά την παρουσία του στην Αθήνα με την Εθνική Ελλάδος, στο προσκήνιο του ΠΑΟΚ επί του παρόντος βρίσκονται 5+1 ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβανομένου και του Χανιώτη στόπερ. Γιάννης Μιχαηλίδης, Ζόαν Σάστρε, Ράχμαν Μπάμπα, Χάρης Τσιγγάρας, Μάγκομεντ Οζντόεφ έθεσαν προσωρινά εαυτόν εκτός διάθεσης του Ράζβαν Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη έχοντας αναμενόμενα βρεθεί στο προσκήνιο για τους «ασπρόμαυρους».

Σε καλύτερο επίπεδο αναφορικά με την αγωνιστική τους ετοιμότητα εμφανίζονται οι Γιάννης Μιχαηλίδης και Ζόαν Σάστρε δεδομένου πως ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ακολούθησε μέρος της κανονικής προπόνησης της Πέμπτης (21.03) και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο Ισπανός δεξιός οπισθοφύλακας προπονήθηκε μόνος του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κάνοντας Πάσχα στο… γήπεδο!

Σήμερα φαντάζει σχεδόν αδιανόητο, αλλά τις δεκαετίες του 1960 και του 1970 οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Α΄ εθνικής...

Στην ίδια κατηγορία