Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο Τάισον παίρνει… σκυτάλη από τον Νάρεϊ

Δημοφιλή

Αλλα τρία παιχνίδια απομένουν, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν για τον ΠΑΟΚ κι ο Τάισον προβάλλει ως ο επικρατέστερος, προκειμένου ν’ αναδειχθεί ο πρώτος παίκτης της ομάδας σε ασίστ.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μετρά δεκατρείς ασίστ, δύο περισσότερες από τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Κίριλ Ντεσπόντοφ. Ο Τάισον ασφαλώς και ξεχωρίζει για τις ατομικές του επιδόσεις, αλλά όχι μόνο για αυτές. Ο έμπειρος εξτρέμ δεν… αντέχει να μην παίζει (ακόμη κι όταν έχει κάποιες μικροενοχλήσεις, που για κάποιους άλλους θα συνιστούσαν λόγο να μείνουν εκτός), μέσα στο γήπεδο δείχνει διάθεση ενός… 16χρονου, κι όχι ενός 36χρονου.

Την περσινή σεζόν είχε πρωτεύσει-στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία-ο Κάλεντ Νάρεϊ με έντεκα ασίστ. Η φετινή πρωτιά του Τάισον αποδεικνύει ότι ο λατινοαμερικάνος εξτρέμ κάλυψε-και με το παραπάνω-το κενό του Νάρεϊ (το περασμένο καλοκαίρι προτίμησε άλλες πολιτείες, συνεχίζοντας στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και στην Αλ Καλίτζ), πρώτου σε ασίστ-συνολικά-του περσινού πρωταθλήματος

Πρόπερσι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είχε διακριθεί στο συγκεκριμένο τομέα, καταγράφοντας συνολικά έντεκα ασίστ. Στον ίδιο ακριβώς αριθμό είχε φθάσει κι ο Λέο Ζαμπά τη σεζόν 2018-2019, όταν ο Δικέφαλος είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του νταμπλ.

Αλλοι τρεις παίκτες έχουν να επιδείξουν, τα τελευταία χρόνια, διψήφιο αριθμό ασίστ στη διάρκεια μιας σεζόν. Κορυφαίος όλων ο Αλβες Λίνο με δεκαπέντε ασίστ την περίοδο 2013-14, ενώ οι Δημήτρης Πέλκας (σεζόν 2017-18) και Γιόζιπ Μίσιτς (2019-20) είχαν από δώδεκα και δέκα ασίστ αντίστοιχα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚάρα φουλ για τελικό!

ΠΑΟΚ εναντίον Ολυμπιακού θα είναι ο τελικός του Final 4 του πρωταθλήματος Κ15, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά. Μόνο που σε...

Στην ίδια κατηγορία