Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ζίβκοβιτς: «Δεν έπρεπε να συμπεριφερθώ έτσι»

Δημοφιλή

Μετά το τέλος του αγώνα στα Γιάννενα ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς παραδέχτηκε ότι δεν έπρεπε να πανηγυρίσει το γκολ με τον τρόπο που το έκανε.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Ξέρουμε ότι είχαμε απέναντι μας έναν αντίπαλο που παίζει καλό ποδόσφαιρο, οπότε ήταν σημαντικό που κερδίσαμε. Είμαι χαρούμενος φυσικά που σκόραρα. Ζητάω συγγνώμη από τους φίλους του ΠΑΣ. Έπρεπε να συμπεριφερθώ επαγγελματικά, όπως κάνω πάντα στο χορτάρι. Άκουσα κάτι για εμένα που δεν ήταν σωστό από πλευράς τους. Αλλά είμαι επαγγελματίας παίκτης, δεν έπρεπε να συμπεριφερθώ έτσι. Πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες με τα συνεχόμενα παιχνίδια, Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να προπονούμαστε όλο και περισσότερο για να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για το κάθε ματς που ακολουθεί. Φυσικά και θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, είναι κάτι πολύ σημαντικό για το σύλλογο, όπως και να πάμε καλά στην Ευρώπη. Εμείς πρέπει να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι».


Τελευταία νέα

Σοκ στην Παρί Σεν Ζερμέν με Ερναντέζ

Πολύ σοβαρός αποδείχτηκε ο τραυματισμός του κεντρικού αμυντικού της Παρι Σεν Ζερμέν, Λούκας Ερναντέζ. Ο 28χρονος στόπερ, τραυματίστηκε στην χθεσινή...

Στην ίδια κατηγορία