Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Υπόκλιση Αϊντραχτ σε ΠΑΟΚ και Τούμπα!

Δημοφιλή

Μεγάλος ΠΑΟΚ, νίκησε 2-1 την Αϊντραχτ σε μια πυρακτωμένη Τούμπα.

Στο 7΄ η Αϊντραχτ απείλησε με τον Ν’ Κουνκού, που σούταρε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κοτάρσκι.

Στο 16΄ ο Σαμάτα σκόραρε, αλλά ακυρώθηκε-μέσω VAR-ως οφσάιντ. Στo 28΄, όμως, ο Ζίβκοβιτς με εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση αιφνιδίασε τον Τραπ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της γερμανικής εστίας.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν ν’ αντιδράσουν, αλλά δεν απείλησαν ουσιαστικά πέρα από το σουτ του Σκίρι στο 36΄, που εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Κοτάρσκι.

Στο 62΄ ο Κοτάρσκι έδιωξε σε κόρνερ το διαγώνιο πλασέ του Μαρμούς, που ξεμαρκαρίστηκε από τα αριστερά. Εξι λεπτά αργότερα ο Μαρμούς εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κουλιεράκη και στο τετ α τετ νίκησε τον Κοτάρσκι για το 1-1. Στο 83΄ ο Σαϊμπί εκτέλεσε φάουλ κι ο Κοτάρσκι, με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού, κατάφερε να διώξει.

Στις καθυστερήσεις, μετά από εκτέλεση φάουλ, ο προωθημένος Κουλιεράκης με προβολή έκανε το 2-1.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (77΄ Τσιγγάρας), Οζντόεφ (67΄ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Μουργκ (67΄ Κωνσταντέλιας), Τάισον (77΄ Ντεσπόντοφ), Σαμάτα (85΄ Τόμας).

Αϊντραχτ: Τραπ, Τούτα, Πάσο, Κοχ, Κνάουφ, Σκίρι, Λάρσον, Ν΄ Κουνκού (46΄ Μπούτα), Σαϊμπί (90′ Φέρι), Μαρμούς (75΄ Ν΄ Γκανκάμ), Χάουγκε (61΄ Εμπιμπέ).

 

 


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία