Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Υπέροχες στιγμές στο τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» (pics-video)

Δημοφιλή

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το elite τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης», η οποία έκανε μια αποτίμηση ενός υπέροχου σαββατοκύριακου.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Δώσε χώρο, φως και μπάλα σ’ ένα παιδί, κι απλά παρατήρησε τη χαρά του… Το περασμένο σαββατοκύριακο ζήσαμε στον ΠΑΟΚ υπέροχες στιγμές, ζήσαμε κι ένα elite τουρνουά, το καθιερωμένο “Παναγιώτης Κατσούρης” που τιμά τη μνήμη ενός δικού μας παιδιού που χάθηκε πρόωρα.

Στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υποδέχτηκε περίπου 30 ομάδες παιδιών ηλικίας 13 και 15 ετών από όλη την Ευρώπη, από την Ελλάδα και την Κύπρο, που έπαιξαν ποδόσφαιρο, άκουσαν μουσική, γνώρισαν την Θεσσαλονίκη και την φιλοξενία μας και το βράδυ της Κυριακής πήραν θέσεις στο γήπεδο της Τούμπας για να δουν το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Είναι η πρώτη φορά που το τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» μετατρέπεται ουσιαστικά σε ένα διεθνές τουρνουά, με συμμετοχές ομάδων όπως της Νιούκαστλ, της Μπόχουμ, της Παρτιζάν, του Ερυθρού Αστέρα, της Έξετερ, της Ράντερς, της Οστερχουτ, της Τζουνιορούλ, της ΑΕΚ Λάρνακας, της ΑΕΛ Λεμεσού, της Ομόνοιας Λευκωσίας. Επίσης, συμμετείχαν ο Παναθηναϊκός, ο Παναιτωλικός, ο Πανιώνιος, ο ΝΠΣ Βόλος, ο Μακεδονικός, όπως και η Αγία Παρασκευή Βόλου, η Αγία Άννα Βόλου, ο Αρσακλής, ο Ατσαλένιος, οι Μπέμπηδες, ο Ατρόμητος Λάρισας, ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ο ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης και φυσικά τα τμήματα του PAOK Academy στις κατηγορίες Κ15 και Κ13.

Νικητές αναδείχθηκαν οι ομάδες του ΠΑΟΚ και στις δύο κατηγορίες. Η Κ15 των Σάββα Κωνσταντινίδη και Κοσμά Βακουφάρη κέρδισε 1-0 τον Ερυθρό Αστέρα στον τελικό, με το γκολ του Λαζαρίδη, ενώ η Κ13 του Λευτέρη Κανάτα επικράτησε της Μπόχουμ στα πέναλτι.

Εις το επανιδείν!»

Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Δείτε το σχετικό video παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΑΣ ΠΑΟΚ: «Ελάτε όλοι στους Νέους Επιβάτες»

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τις Ελπίδες Καρδίτσας και ο «ασπρόμαυρος» ΑΣ έκανε κάλεσμα στον κόσμο. Αναλυτικά: Το τμήμα...

Στην ίδια κατηγορία