Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Βόμβα! Ανακοινώνεται προσύμφωνο Ρεάλ-Εμπαπέ

Δημοφιλή

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κιλιάν Μπαμπέ να οδεύει προς Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι.
Μετά τη γαλλική εφημερίδα «Le Parisien» και το ESPN αποκάλυψε ότι ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας, Κιλιάν Μπαπέ θα ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν τελειώσει στο τέλος της σεζόν.

Ο Μπαπέ είπε πέρυσι ότι δεν θα ανανέωνε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Ligue 1 όταν έληγε στο τέλος της σεζόν 2023-24, επιτρέποντάς του να μετακομίσει σε άλλη ομάδα με ελεύθερη μεταγραφή.

Η εφημερίδα «Le Parisien» και το ESPN, επικαλούμενες πηγές, ανέφεραν ότι ο 25χρονος επιθετικός θα ανακοινώσει προσύμφωνο με τους 14 φορές πρωταθλητές Ευρώπης την επόμενη εβδομάδα. Δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Μπαπέ είχε συμφωνήσει να παραιτηθεί από τα μπόνους αφοσίωσης ύψους έως και 100 εκατομμυρίων ευρώ για να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν ως ελεύθερος.

Ο Μπαπέ συνδέθηκε έντονα με μια μεταγραφή στη Ρεάλ το 2022, αλλά ανακοίνωσε επέκταση συμβολαίου με την Παρί Σεν Ζερμέν λίγες εβδομάδες πριν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος.

Προηγούμενο άρθροΗ ημέρα του Μπράντον Τόμας
Επόμενο άρθροΈριξε τεσσάρα η Κ17

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ρίχνεται από σήμερα στη μάχη των πλέι οφ

Ο ΠΑΟΚ αρχίζει σήμερα την πορεία του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος μπάσκετ, αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στις...

Στην ίδια κατηγορία