Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Βόλεϊ Ανδρών: «Στροφή» στο Λιγκ Καπ

Δημοφιλή

Για τη, νοκ-άουτ, προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο Ε.Γ. Μίκρας, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00, τον Άθλο Ορεστιάδας.

Ο Δικέφαλος, πέτυχε τέταρτη σερί νίκη και δεύτερη για το πρωτάθλημα, επικρατώντας του Άθλου Ορεστιάδας, εκτός έδρας, με 0-3, ανεβαίνοντας περισσότερο ψυχολογικά, και στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση, κόντρα στον ίδιο αντίπαλο, για το Λιγκ Καπ.

Απέναντί του, ο Άθλος Ορεστιάδας, ο οποίος μετά την ήττα του από τον ΠΑΟΚ με 0-3 γνώρισε τέταρτο σερί αρνητικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα, θα υπάρξει γενική είσοδος 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ESAP TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ένα δεύτερο παιχνίδι, μέσα σε λίγες μέρες, απέναντι στον ίδιο αντίπαλο. Κερδίσαμε το πρώτο, για το πρωτάθλημα, ως φιλοξενούμενοι, αλλά δεν θα αγωνιστούμε στην έδρα μας, ως γηπεδούχοι, αλλά σε μία ουδέτερη έδρα. Σίγουρα αυτό δεν θα πρέπει να αποτελέσει μειονέκτημα. Αντιθέτως, θα πρέπει να μας δώσει ένα μεγαλύτερο κίνητρο να παίξουμε σοβαρά και συγκεντρωμένα. Στο προηγούμενο παιχνίδι χάσαμε έναν από τους καλύτερους παίκτες μας, τον Βαν Ντεν Ντρις για μεγάλη διάρκεια, αλλά έχουμε τον Τρούχτσεβ και τον Σαλταφερίδη. Όλοι θα πρέπει να έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για ακόμα ένα καλό παιχνίδι και ένα καλό αποτέλεσμα».


Τελευταία νέα

Επεισόδια στο Βερολίνο: 89 συλλήψεις από τη γερμανική αστυνομία (vid)

Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν χθες (26/5) αργά το βράδυ στο Βερολίνο, καθώς σε δύο σημεία της πόλης έγιναν συμπλοκές ανάμεσα...

Στην ίδια κατηγορία