Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Βλέπει ζεστά την περίπτωση Μπάμπα η Μπρέντφορντ»

Δημοφιλή

Τα βλέμματα από την Αγγλία φαίνεται πως έχει τραβήξει ο Μπάμπα Ράχμαν, που κάνει εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αγγλία, τα οποία αναπαράγονται και στην πατρίδα του, Γκάνα, την περίπτωση του αριστερού οπισθοφύλακα του Δικεφάλου εξετάζει η Μπρέντφορντ.

Ο βασικός της αριστερός μπακ Ρίκο Χένρι έχει τραυματιστεί και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και την προετοιμασία της επόμενης, ενώ στο ρόστερ υπάρχει και ο Σέρχιο Ρεγκιλόν, που θα επιστρέψει στην Τότεναμ, από την οποία αγωνίζεται ως δανεικός.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα «η απουσία ανταγωνισμού στο αριστερό άκρο της άμυνας έχει φέρει στο προσκήνιο για την Μπρέντφορντ την περίπτωση του Ράχμαν Μπάμπα, πρώην αριστερού μπακ της Τσέλσι. Ο Μπάμπα εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ ως ελεύθερη μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι, αλλά θα ήταν πιθανή η επιστροφή του στην Premier League το επόμενο καλοκαίρι»

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στους αριθμούς της εξαιρετικής του παρουσίας στον Δικέφαλο, υποστηρίζοντας πως θα χρειαζόταν ένα ποσό κοντά στα έξι εκατομμύρια ευρώ, εφόσον κινηθεί για την απόκτηση του η Μπρέντφορντ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις φανέλα Κουλιεράκη!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη! Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία