Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βιεϊρίνια: «Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν»

Δημοφιλή

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στην Cosmote TV για την κλήρωση του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League με αντίπαλο την Κλαμπ Μπριζ, τονίζοντας πως ο Δικέφαλος σέβεται κάθε αντίπαλο αλλά δεν φοβάται κανέναν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια. Αποφύγαμε τα φαβορί, αλλά και οι οκτώ ομάδες είναι δύσκολες.Έχουμε τον χρόνο να τους διαβάσουμε και να εμφανιστούμε όπως πρέπει στα δύο παιχνίδια. Ευχαριστώ τον Βασίλη Τσιάρτα για την καλή κλήρωση, βέβαια δεν έχω συγχωρέσει κανέναν τους από το 2004 (σ.σ. γέλια), αλλά για σήμερα τον ευχαριστώ.

Ο ΠΑΟΚ δεν φοβάται καμία ομάδα. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά θέλουμε και εμείς να προσπαθούμε σκληρά για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Ξέρουμε ότι έχουμε παρελθόν, θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια και θα ετοιμαστούμε γι’ αυτά. Θεωρητικά έχουμε βατό μονοπάτι, αλλά στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι δύσκολα. Έχουμε δει πολλά, πρέπει να είμαστε σοβαροί, να δούμε τα παιχνίδια των Play Off στο πρωτάθλημα και να δούμε όταν πρέπει τα παιχνίδια με την Μπριζ.

Πρέπει να σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Αυτή την στιγμή σκεφτόμαστε τα Play Off και όταν φτάσει εκείνη την ώρα να είμαστε 100% προετοιμασμένοι για εκείνα τα παιχνίδια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μπάσκετ: Χωρίς Τάουνς κόντρα στο Μαρούσι ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δίνει ματς- τελικό όγδοης θέσης, υποδεχόμενος το Μαρούσι στο Παλατάκι, με τον Στάθη Νερατζάκη να αποφασίζει να...

Στην ίδια κατηγορία