Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βιεϊρίνια: «Καύσιμο η θέληση να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ» (vid)

Δημοφιλή

Για την εμφάνισή του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, το 90λεπτο που έβγαλε, τις δυνάμεις του αλλά και τα επόμενα ματς του ΠΑΟΚ μίλησε ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος αρχηγός του Δικεφάλου έκανε δηλώσεις στο PAOK TV και αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα της ομάδας.

Όσα είπε:

Ενενηντάλεπτο μετά από αρκετό καιρό, τρέξιμο, άμυνες, επιθέσεις. Ποιο είναι το καύσιμό σου μετά από τόσα χρόνια;

«Δεν ξέρω, βενζίνη; Κάποιες φορές diesel, κάποιες φορές βενζίνη… Είναι η θέληση που έχω να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Βοήθησα την ομάδα να κερδίσει το παιχνίδι και τα καταφέραμε, με καλό ποδόσφαιρο, άλλες φορές όμως το έργο θα είναι πιο δύσκολο».

Καλό ποδόσφαιρο, γκολ, ουσία, ένα τρίποντο που μπορεί να μην ήταν πάρα πολύ εύκολο αλλά ήρθε με μεγάλο σκορ. Σας δίνει ψυχολογία αυτό το ματς;

«Με την εμφάνιση ναι, το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο γιατί είναι αυτό που σου δίνει τους βαθμούς, δεν αλλάζει. Εύκολο δεν ήταν σε καμία περίπτωση, εμείς το κάναμε με την παρουσία μας στο γήπεδο όπου δώσαμε το 100%. Σίγουρα μας δίνει αυτοπεποίθηση αλλά ξεχνάμε άμεσα το ματς με τον Αστέρα και επικεντρωνόμαστε σε αυτό της Σκωτίας».

Για τους παίκτες που έρχονται από τον ΠΑΟΚ και δίνουν λύσεις:

«Ο κάθε παίκτης περιμένει την ευκαιρία του, θέλουμε να έχουμε πολλά ματς σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι, γιατί σίγουρα θα δοθούν ευκαιρίες, όπως σε εμένα, προσπαθούμε να την αρπάζουμε με τα δύο χέρια για να… δυσκολεύουμε την δουλειά του προπονητή».

Πρώτες σκέψεις για το ματς της Πέμπτης;

«Αρχικά ξεκούραση, στη συνέχεια απόλυτη συγκέντρωση σε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα με δυνατή έδρα. Πρώτες σκέψεις, να κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι».


Τελευταία νέα

Η νέα εποχή για τη FORZA είναι εδώ!

Εκτάκτως αυτή την εβδομάδα από τη Μ. Παρασκευή και στη συνέχεια κάθε Σάββατο (και όλη την εβδομάδα) οι αναγνώστες...

Στην ίδια κατηγορία