Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Βιεϊρίνια: «Δείξαμε ότι έχουμε νοοτροπία νικητή» (vid)

Δημοφιλή

Το γκολ της ισοφάρισης πριν την ολοκλήρωση της μεγάλης ανατροπής του ΠΑΟΚ, είχε την υπογραφή του Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου σχολίασε όλα όσα έγιναν στο 2-3 επί της Αμπερντίν στην κάμερα του PAOKTV.

Το αρχικό του σχόλιο:

«Τι θες να σου πω; Ότι ήταν τρελό παιχνίδι; Ότι πρέπει να μας βγαίνει η ψυχή κάθε φορά που παίζουμε στην Ευρώπη; Ένα καλό παιχνίδι, δυο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι και ότι ήρθαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τις φάσεις. Στο δεύτερο, ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Η αντίπαλη ομάδα με σύμμαχο τον αέρα μας έκανε δύσκολο το παιχνίδι, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0. Αλλά, πάλι δείξαμε τη νοοτροπία μας, να παλεύουμε μέχρι το τέλος, χωρίς να βλέπουμε το σκορ, αν κερδίζουμε ή αν χάνουμε».

Για το γκολ του: «Εγώ ήθελα τη νίκη. Αφού ήρθε με γκολ, ακόμα καλύτερα. Όπως φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο, προσπάθησα κάποια σουτ με το αριστερό. Το σημαντικό είναι οι 3 βαθμοί, ότι κάναμε το 3/3 και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα: «Παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε να βελτιώσουμε ακόμη αρκετά πράγματα. Φυσικά είναι νωρίς να βάλουμε από τώρα ταβάνι σε αυτήν την ομάδα. Θα παλέψουμε για όλες τις διοργανώσεις, ξέροντας ότι θα είναι δύσκολο. Παιχνίδι προς παιχνίδι βελτιωνόμαστε, νομίζω ότι στα τελευταία δυο παιχνίδια στην Ευρώπη δείξαμε ότι έχουμε νοοτροπία νικητή και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».


Τελευταία νέα

«Δεν θέλει να φύγει από την Λίβερπουλ ο Σαλάχ»

Δεν σκέφτεται να φύγει από τη Λίβερπουλ ο Σαλάχ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Athletic ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν σκέφτεται...

Στην ίδια κατηγορία