Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βιεϊρίνια: «Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν έχει ταβάνι!»

Δημοφιλή

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα, αλλά και για το προσωπικό του μέλλον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αν είναι η τελευταία του χρονιά:

«Με βάζεις σε δύσκολη θέση. Συνήθως ότι ανακοίνωση κάνω την αλλάζω. Νιώθω καλά, το έδειξα και χθες όπως και όλη η ομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος γι’ αυτό.

Για την πρόκριση επί της Ντιναμό:

Φυσικά η φανέλα παίζει μεγάλο ρόλο, αλλά έπρεπε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε αυτό που δείξαμε με Ντιναμό και Άρη. Πρέπει να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο, να δίνουμε το 100% για τη νίκη και ξέραμε ότι δεν ήταν αυτή η εικόνα μας και έπρεπε να αντιδράσουμε. Είχαμε αντίδραση μεγάλης ομάδας! Κάποιες φορές τα παιχνίδια δεν σου βγαίνουν, όμως νομίζω πως χθες παίξαμε με ψυχή.

Η αντίδραση που είχαμε χθες έδειξε πως δεν είμαστε αυτή η ομάδα και έπρεπε να πάρουμε την πρόκριση. Περιορίσαμε τους επιθετικούς της Ντιναμό και τον Μίσιτς. Αυτή είναι η δύναμη της Ντιναμό, αλλά και εμείς δεν κάναμε τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα δύο παιχνίδια.

Θεωρώ ότι δεν υπάρχει ταβάνι για την ομάδα. Δείξαμε ότι θέλουμε το κάτι παραπάνω. Ξέρουμε ότι υπάρχουν δυνατές ομάδες, οπότε έχουμε τώρα μια περίοδο ξεκούρασης, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και στις 11 του μηνός θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Για το αντίπαλο που θέλει:

Δεν υπάρχει επιλογή για τον αντίπαλο. Έχουμε δείξει την ποιότητά μας και αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω θα πρέπει να παίξουμε με καλές ομάδες.

Θα ήταν ωραίος ένας τελικός ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Αθήνα. Υπάρχουν ομάδες που έχουν πολύ ποιότητα και με όποιον κληρωθούμε θα τα δώσουμε όλα.

Είναι διαφορετικές οι δύο θητείες. Τώρα πήραμε τίτλους, παίζω άλλη θέση. Κάθε εποχή έχει τα καλά της και τα κακά της. Απολαμβάνω όσο παίζω στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ με έκανε κέφι από την πρώτη μέρα, γι’ αυτόν και τον αγάπησα. Έχω ακόμη 1,5 μήνα δεν ξέρω τι θα γίνει με τα πόδια μου. Τώρα είμαι καλά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για Τούμπα

Στην τελική ευθεία εισέρχεται ο κύκλος προετοιμασίας της ΑΕΚ με τελευταία προπόνηση στα Σπάτα ενόψει του Κυριακάτικου (28.04) ντέρμπι...

Στην ίδια κατηγορία