Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Βέργος: «Η διακοπή που έρχεται δεν μας ευνοεί»

Δημοφιλή

Την Τετάρτη (8/3) το πόλο γυναικών του ΠΑΟΚ επικράτησε με άνεση απέναντι στην ΑΕΚ με 4-12, στο πλαίσιο της 19ης «στροφής» του φετινού πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Παναγιώτης Βέργος, πραγματοποιήσε δηλώσεις αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης.

O τεχνικός των «ασπρόμαυρων» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ευκαιρία που του δόθηκε να χρησιμοποιήσει νεότερες παίκτριες κατά την διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μπήκαμε λίγο σφιχτά στην αρχή, με το παιχνίδι μας να στηρίζεται στην άμυνα. Είχαμε κάποια θέματα αποτελεσματικότητας στο πρώτο οκτάλεπτο, βρήκαμε λύσεις στη συνέχεια, ενώ η άμυνα μας ήταν συγκεντρωμένη συνέχεια και κατάφερε να περιορίσει πάρα πολύ τις όποιες προσδοκίες είχε επιθετικά η ΑΕΚ.

Δόθηκε η ευκαιρία στις νεαρότερες παίκτριες να πάρουν ευκαιρία, κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Η διακοπή που έρχεται δεν μας ευνοεί, καθώς δεν έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε φιλικά παιχνίδια. Θα κοιτάξουμε αυτό το διάστημα να κάνουμε καλύτερα την δουλειά μας, κοιτώντας πλέον το παιχνίδι με τον Πανιώνιο».


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία