Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Βασίλης Καρράς: «Πολιτικά ψηφίζω… ΠΑΟΚ!» (pics-videos)

Δημοφιλή

Ο Βασίλης Καρράς πλέον δεν είναι μαζί μας και από χθες (24/12) όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος και όλη η χώρα θρηνούν την απώλεια ενός τεράστιου τραγουδιστή, ο οποίος άφησε μια μεγάλη παρακαταθήκη για το μέλλον και το μόνο σίγουρο είναι πως θα «ζει» μέσα από τα τραγούδια, που θα τα ακούει για πάρα πολλά χρόνια ακόμα ο κόσμος.

Ο Βασίλης Καρράς δεν έκρυψε ποτέ την μεγάλη του αγάπη για τον ΠΑΟΚ. Και πως θα μπορούσε να ήταν αλλιώς για ένα παιδί που ήρθε στη Θεσσαλονίκη από το Κοκκινοχώρι Καβάλας, έχοντας μάλιστα και ποντιακή καταγωγή.

Ο Βασίλης Κεσογλίδης (το πραγματικό του επίθετο) πέρα από μεγάλος τραγουδιστής ήταν και μεγάλος άνθρωπος, καθώς βοηθούσε όσο μπορούσε όπου μπορούσε. Σε πρωινή εκπομπή που είχε φιλοξενηθεί λίγα χρόνια πριν, ο Βασίλης Καρράς είχε ρωτηθεί ποιο πολιτικό κόμμα ψηφίζει και αυτός είχε δώσει την απάντηση: «ΠΑΟΚ». Χωρίς να πει κάτι άλλο, γιατί και για τον Βασίλη ο ΠΑΟΚ ήταν κίνημα, μια στάση ζωής και παρ’ όλο που κατέβηκε στην Αθήνα για να κάνει μια τεράστια καριέρα, κάτι γινόταν και ανέφερε τον ΠΑΟΚ συχνά, γεμίζοντας με υπερηφάνεια τον κόσμο του Δικεφάλου.

Μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος το 2001, όπου στο «Νίκος Γκούμας» στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο ΠΑΟΚ… διέλυσε με 4-2 τον Ολυμπιακό και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος, ο Βασίλης Καρράς εμφανιζόταν σε κέντρο της Αθήνας. Η αποστολή του Δικεφάλου δεν γύρισε στη Θεσσαλονίκη και πήγε στο μαγαζί που εμφανιζόταν ο Καρράς και φυσικά αυτό που έγινε, ήταν ένα ατελείωτο πάρτι, με την αποστολή του ΠΑΟΚ και τον κόσμο του να γιορτάζουν όλοι μαζί το Κύπελλο μέσα στην Αθήνα, πριν το μεγάλο πάρτι που ακολούθησε την επόμενη μέρα στη Θεσσαλονίκη και τον Λευκό Πύργο.

Ο Βασίλης Καρράς δεν έχει γιορτάσει τους τίτλους της ποδοσφαιρικής ομάδας μόνο, αλλά και άλλων τμημάτων του Δικεφάλου, όπως το γυναικείο χάντμπολ που είχε γιορτάσει την κατάκτηση του Νταμπλ το 2019 σε μαγαζί που εμφανιζόταν ο Βασίλης Καρράς.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Βασίλης Καρράς έγραψε τη δική του ιστορία στο ελληνικό τραγούδι και όχι μόνο. Δεν θα ξεχαστεί ποτέ και φυσικά δεν θα ξεχαστεί από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο οποίος τον αγάπησε πολύ. Ότι μουσική και αν ακούν οι φίλαθλοι του Δικεφάλου. Ρεμπέτικα, καψούρικα, ραπ, τραπ, ροκ, μέταλ, νταρκ μέταλ, πάνκ, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάπου στην playlist τους, έχουν και κάποιο/α τραγούδια του Βασίλη… του δικού τους Βασίλη.

Καλό ταξίδι…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία