Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Βασικός στη νίκη της Πολωνίας ο Σνάουτσνερ

Δημοφιλή

Ακόμη μία κλήση στο αναπτυξιακό συγκρότημα της Εθνικής Πολωνίας επιφύλασσε ο Βόιτσεχ Κομπέσκο για τον Μαξιμίλιαν Σνάουτσνερ δεδομένου πως συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των Πολωνών για τα φιλικά «τεστ» με Κύπρο στη Λάρνακα τόσο τη σημερινή (21/03) ημέρα, όσο και μετά από τρία 24ωρα. Παίρνοντας το πρώτο ματς κόντρα στους Κύπριους με ένα γκολ στο 30΄το αναπτυξιακό συγκρότημα των Πολωνών μπήκε με το… δεξί στο σετ αγώνων με την Κύπρο, «κλειδώνοντας» επί της ουσίας το τελικό σκορ από το πρώτο ημίχρονο.

Βασικός και αναντικατάστατος στην αρχική σύνθεση ο μέσος του ΠΑΟΚ δεδομένου πως έλαβε εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης από τον ομοσπονδιακό τεχνικό του, αγωνιζόμενος ένα ολόκληρο 90λεπτο σε μία αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας. Κύπρος και Πολωνία θα δώσουν και δεύτερο φιλικό παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή 24 Μαρτίου στο ίδιο γήπεδο με ώρα έναρξης της δεύτερης συνάντησής τους να ορίζεται το μεσημέρι στις 15:00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία