Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Βαρβάρα Μυλωνάκη: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι ψηλά!»

Δημοφιλή

Αποτελεί ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα του φετινού καλοκαιριού, και ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη για να «ψηλώσει» την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Η Βαρβάρα Μυλωνάκη μιλά στη FORZA για τις πρώτες της εμπειρίες από την ομάδα και την πόλη, θέτοντας παράλληλα υψηλά τον πήχη, αναφορικά με τους στόχους του Δικεφάλου, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Πως πήρες την απόφαση να ενταχθείς στον ΠΑΟΚ;

«Γενικότερα παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια. Γνώριζα και τον κ. Αγγελίδη και τους ανθρώπους της ομάδας και είχαμε πάντα καλές σχέσεις. Έτσι, αυτό το καλοκαίρι όταν έγινε η πρόταση, την δέχθηκα. Δεν θα σου κρύψω ότι μου αρέσει και η Θεσσαλονίκη, και όλο αυτό ήταν μια καλή ευκαιρία».

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα;

«Έχω κλείσει σχεδόν ένα μήνα στην ομάδα και μου αρέσει αυτό που βλέπω. Η ομάδα, οι άνθρωποι, γενικά η Θεσσαλονίκη, τον κόουτς, το σταφ. Με τις συμπαίκτριες μου έχω πολύ καλές σχέσεις, κάποια κορίτσια, όπως την Χρύσα Κιλαζίδου, τις γνώριζα και πριν έρθω».

Ήταν δύσκολη απόφαση να φύγεις για πρώτη φορά από τη βάση σου, την Αθήνα;

«Δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολη η απόφαση. Γενικά προσαρμόζομαι εύκολα, ενώ με τη Θεσσαλονίκη έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο, διότι ο πατέρας μου έχει καταγωγή από την πόλη. Πάντα ήθελα να κάνω ένα βήμα, να φύγω από τη βάση μου. Ήταν καλό το τάιμινιγκ, ένιωσα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή, κι ελπίζω να μου βγει σε καλό».

Τι περιμένεις από την ομάδα την επερχόμενη σεζόν;

«Δεν κρύβω ότι οι στόχοι μου είναι υψηλοί. Αρχικά, σε ατομικό επίπεδο θέλω να γίνω καλύτερη και μέσα από αυτή τη διαδικασία να βοηθήσω και την ομάδα. Τώρα, όσον αφορά τους συλλογικούς στόχους, θέλω να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται, να είμαστε ακόμα και στην τετράδα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι ψηλά. Βλέπω πως έχουμε καλή χημεία και όσο περνάει ο καιρός, πιστεύω ότι θα παίζουμε ωραίο μπάσκετ».

Πως περιμένεις το Παλατάκι, στα επίσημα σας παιχνίδια;

«Είμαστε λίγο άτυχες σε αυτό, αφού δυστυχώς το γήπεδο δεν έχει συχνά κόσμο. Θα τους θέλαμε δίπλα μας, έχω βιώσει στο παρελθόν κάτι ανάλογο, και είναι διαφορετικό το συναίσθημα».

Ποια τα όνειρα και οι φιλοδοξίες του αναφορικά με το μέλλον;

«Θα ήθελα κάποια στιγμή να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο. Μου αρέσει το ευρωπαϊκό μπάσκετ, όχι τόσο το WNBA. Mέσα από τη δουλειά, θα ήθελα να φτάσω σε αυτό το επίπεδο».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Συνοπτικά. η καθημερινότητα μου περιλαμβάνει τις προπονήσεις με την ομάδα. Στον ελεύθερο μου χρόνο, θα δω αρκετές σειρές και ταινίες. Παράλληλα, μου αρέσει να κάνω βόλτες στη Θεσσαλονίκη».

Ασχολείσαι με κάτι άλλο, πέραν του μπάσκετ;

«Σπουδάζω ΤΕΦΑΑ και είμαι κοντά στο πτυχίο. Τα τελευταία χρόνια παράλληλα είμαι προπονήτρια και έχω στην Αθήνα ένα δικό μου χώρο, όπου ασχολούμαι με το Personal. Δεν γίνεται αλλιώς, αν δεν έχεις και κάτι άλλο δεν μπορείς να ζήσεις από το μπάσκετ. Τώρα που είμαι στη Θεσσαλονίκη και είμαι καθαρά παίκτρια είμαι οκ. Aλλα γενικά είναι δύσκολο για τα περισσότερα κορίτσια να ζήσουν από το μπάσκετ. Το έχουμε ξαναπεί, δουλεύουμε επαγγελματικά αλλά συνεχίζουμε να λεγόμαστε ερασιτεχνικό μπάσκετ».

Τι έχεις ξεχωρίσει από τη Θεσσαλονίκη, αυτό το πρώτο διάστημα της παρουσίας σου;

«Μου αρέσουν οι άνθρωποι της Θεσσαλονίκης και οι ρυθμοί της. Δεν υπάρχει αυτό το άγχος που συναντάς στην καθημερινότητα σου στην Αθήνα. Νιώθω αρκετά ήρεμη αυτό το διάστημα. Μου αρέσει να κάνω μόνη μου βόλτες στην Αριστοτέλους και την παραλία, με έναν καφέ».

 


Τελευταία νέα

Η Οργάνωση γύρω από τον Ολυμπιακό

Η προηγούμενη εβδομάδα σημαδεύτηκε από την προσπάθεια της Αστυνομίας να συλλάβει δεκάδες οπαδούς του Ολυμπιακού που κατηγορούνται για συμμετοχή...

Στην ίδια κατηγορία