Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βαριά ήττα για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 15η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Μαρτίου, τον ΑΝΟΓ, γνωρίζοντας την ήττα με 16-3.

Ένα ακόμα δυνατό τεστ παρουσιάστηκε στις «ασπρόμαυρες», το οποίο χρησιμοποίησαν ως μία πολύ καλή προετοιμασία ενόψει του πολύ σημαντικού, εντός έδρας, παιχνιδιού κόντρα στο ΝΟ Χανίων (30/03, 15:30).

Το σύνολο της Χρύσας Χατζέλλη, προσπάθησε να πάρει όποιο θετικό μπορούσε από την αναμέτρηση, ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού κόντρα στο ΝΟ Χανίων. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε στο 8-2, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 16-3.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο της Χρύσας Χατζέλλη, το Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 15:30, εντός έδρας, κόντρα στο ΝΟ Χανίων, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Τα οκτάλεπτα: 6-2, 2-0, 2-0, 5-1

ΠΑΟΚ (Χρύσα Χατζέλλη): Γκανγλ, Μπίκου, Παρασκευοπούλου, Τζελέπη, Χριστοφορίδου, Ντάσιου, Γραικού, Γιαμπασάκου, Φλώρου, Ντόνα-Τσιάκα 2, Κοντονή, Νιαρχάκου, Σύκα-Λεριώτη, Κολτσίδα 1, Καλλία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία