Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Βαριά ήττα για Τόφας πριν τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Βαριά ήττα γνώρισε η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα Play In του Basketball Champions League, Τόφας Μπούρσα, από τη Γαλατασαράι με 95-76 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος. Αναφορικά με την εξέλιξη του ματς, εκκινώντας το παιχνίδι της στο «Sinan Erdem Sports Hall» με τους Κάσιους Γουίνστον, Μάρκους Ντένμον, Τόλγκα Γκεξίμ, Ζέλικο Σάκιτς και Όστιν Γουίλεϊ η Τόφας Μπούρσα μπήκε αρκετά δυναμικά, με το πρώτο καλάθι να σημειώνεται από τον τελευταίο.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι γηπεδούχοι ανέκτησαν προβάδισμα 8-2 με εξωτερικά σουτ από πολύ νωρίς ακυρώνοντας κάθε διάθεση απειλής των αντιπάλων. Μία πρώτη «απάντηση» στο επιθετικό «ξέσπασμα» της Γαλατασαράι δόθηκε με τους Κάσιους Γουίνστον, Μάρκους Ντένμον και Ζέλικο Σάκιτς για το προσωρινό 10-8 της Τόφας στο πέμπτο λεπτό, με τους «γαλαζοκίτρινους» να συνεχίζουν να σκοράρουν, ωστόσο, δεν ήταν αρκετό δεδομένου πως το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το εις βάρος τους 24-21.

Όσον αφορά τη δεύτερη περίοδο ξεκίνησε με ανταλλαγή τριπόντων δεδομένου πως ο Μουσταφά Κουρτουλντούμ «απάντησε» στο τρίποντο του Πρέπελιτς. Από πλευράς Τόφας μείωσε το σκορ στους δύο πόντους στο 12:30 με Κάσιους Γουίνστον και Όστιν Γουίλεϊ αλλά δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο… ντεμαράζ πόντων της Γαλατασαράι που σε εκείνο το μομέντουμ αύξησε τη διαφορά της στους οκτώ με το 56-35 να συνοδεύει τις δύο ομάδες στο ημίχρονο.

Παρόμοια εξέλιξη είχε και το δεύτερο 20λεπτο με τους κορυφαίους σκόρερ των νικητών (σ.σ όλοι με διψήφιο αριθμό πόντων) να είναι οι Ντι Μποστ (26π., 7ασ.) και Κλέμεν Πρέπελιτς (20π., 5ρ., 4ασ.). Απεναντίας, για την Τόφας Μπούρσα διψήφιο αριθμό πόντων είχαν οι Όστιν Γουάιλι (16π., 9ρ.), Ζέλικο Σάκιτς (12π., 6ρ.) και Μάρκους Ντένμον (11π.). Υπενθυμίζεται πως έχοντας κάνει το μπρέικ στο PAOK Sports Arena το τουρκικό κλαμπ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την προσεχή Τρίτη (09.01, 19:00) στον δεύτερο αγώνα της σειράς για τους «16» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Τα δεκάλεπτα: 24-21, 56-35, 74-57, 95-76


Τελευταία νέα

Χασεκίδης: «Έκλεισε μία χρονιά πολύ πετυχημένη για το ανδρικό τμήμα χάντμπολ»

Την δική του δήλωση μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν του τμήματος Χάντμπολ ανδρών, έκανε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας...

Στην ίδια κατηγορία