Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Βαριά» ήττα για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 22η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Απριλίου, την Ελευθερία Μοσχάτου, γνωρίζοντας την ήττα με 86-60.

Ο ελλιπής ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, βρέθηκε στην Αθήνα χωρίς τις Μυλωνάκη και Ουόκερ, οι οποίες προστέθηκαν στο απουσιολόγιο μαζί με τις Κιλαζίδου, Κιολέογλου και Τόλη. Με πολύ κλειστό ροτέισον, οι παίκτριες του Δικεφάλου προσπάθησαν να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν από την αναμέτρηση, κάνοντας παράλληλα όσο γίνεται συντήρηση, έχοντας ως στόχο μία σταθερή εικόνα για 40 λεπτά.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, το «μουδιασμένο» ξεκίνημα των παικτριών του Δικεφάλου επέτρεψε στις γηπεδούχες να πάρουν διψήφια διαφορά, 16-6. Βγάζοντας αντίδραση οι παίκτριες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ μείωσαν, 16-10, ωστόσο με 5-0 σερί η διαφορά αυξήθηκε, 23-12. Η απάντηση των «ασπρόμαυρων» ήταν ένα 0-5 σερί, το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 23-17.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Δικέφαλος ξεκίνησε δυναμικά, ελέγχοντας τον ρυθμό και παίζοντας το δικό του παιχνίδι, κάτι το οποίο μείωσε σημαντικά την διαφορά στα μέσα της περιόδου, 29-26. Σ’ εκείνο το σημείο, ένα 17-0 επιμέρους σκορ από τις γηπεδούχες αύξησε την διαφορά, 46-26, με το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου να είναι 48-27.

Στην επανάληψη, οι παίκτριες του Δικεφάλου προσπάθησαν να βρουν κάποιο σερί το οποίο θα τις φέρει σε… τροχιά διεκδίκησης του αγώνα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν γινόταν. Στο τρίτο δεκάλεπτο, η διαφορά συνέχισε να διατηρείται σε επίπεδα πρώτου ημιχρόνου, με το τελικό σκορ να είναι 66-43. Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, ο Άγγελος Αγγελίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής στις νεαρές παίκτριες του, οι οποίες πήραν σημαντικές εμπειρίες. Έτσι, το 86-60 ήταν το τελικό σκορ.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ θα αντιμετωπίσει για την πρώτη φάση των θέσεων 5-8 τον ΠΑΣ Γιάννινα, με μειονέκτημα έδρας.

Τα δεκάλεπτα: 23-17, 48-27, 66-43, 86-60

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Αγγελίδης): Γρηγορίου, Ράις 13, Κουμαντσιώτου 6, Τόγια, Πολυμέρου, Μιχαηλίδου 12 (3), Σταματάκη 1, Τζόουνς 28, Μηνοβγίδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Χωρίζουν» Γκαρσία-Πανσερραϊκός;

Αυξάνονται οι πιθανότητες έτσι ώστε ο Πάμπλο Γκαρσία να αποχωρήσει από τον Πανσερραϊκό, καθώς αναζητά μία νέα πρόκληση για...

Στην ίδια κατηγορία