Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βαρδαλή: «Δεν θα έχει πρόβλημα ο ΠΑΟΚ στο Ισραήλ»

Δημοφιλή

Στην εκπομπή «Full Επίθεση» στον «City 106.1» φιλοξενήθηκε η αρχηγός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Θωμαή Βαρδαλή, με αφορμή την παρουσία της και άλλων τεσσάρων συμπαικτριών της, στο video με τις νέες φανέλες του Δικεφάλου.

Η Βαρδαλή φυσικά μίλησε και για το σημερινό (3/8, 20:30) παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ στην Ιερουσαλήμ, ενώ αναφέρθηκε και στην προετοιμασία της γυναικείας ομάδας, η οποία σε περίπου έναν μήνα, θα μπει στη… μάχη του UEFA Women’ s Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πότε ετοιμάστηκε το video με τις φανέλες:

«Τώρα πρόσφατα την Δευτέρα έγινε στο προαύλιο ενός εργοστασίου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία, ήταν μοναδική εμπειρία. Και εγώ η ίδια που βρισκόμουν εκεί ήταν κάτι πολύ ωραίο και όταν είδα το video, δεν πίστευα το πόσο ωραίο βγήκε. Πραγματικά κάνανε πολύ καλή δουλειά τα παιδιά και θεωρώ πως είναι πολύ μπροστά η ομάδα σε αυτό τον τομέα».

Για το ποια φανέλα της άρεσε περισσότερο:

«Η μαύρη που φορούσα εγώ με τις λεπτές ρίγες και η άσπρη με τις πορτοκαλί και μπλε σκούρο λεπτομέρειες μου άρεσαν πιο πολύ απ’ όλες».

Για το πως είδε τους παίκτες εν μέσω των πολύ σημαντικών αγώνων κόντρα στην Μπεϊτάρ:

«Ήταν πολύ καλή η ατμόσφαιρα που υπήρχε μεταξύ μας. Φαινόντουσαν ευδιάθετοι, συζητήσαμε λίγο για το παιχνίδι. Απ’ ότι μας είπαν είναι έτοιμοι, έτσι λίγο που μιλήσαμε με τον Σβαμπ και νομίζω πως θα πάρουμε την πρόκριση, διότι την δικαιούμαστε και σαν ομάδα θεωρώ σε σχέση με την Μπεϊτάρ, οπότε πιστεύω πως δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα και θα το πάρουμε το ματς».

Για το αν είδε το πρώτο παιχνίδι της Τούμπας:

«Ναι ναι το είδα. Είναι αρκετά δύσκολο να παίζεις κόντρα σε κλειστές άμυνες, γιατί και εμείς από προσωπική εμπειρία το αντιμετωπίζουμε αυτό, κυρίως στο ελληνικό πρωτάθλημα και πολλές φορές είναι είσαι πολύ καλύτερη ομάδα, δεν μπορείς να βάλεις εύκολα γκολ λόγω αυτής της κατάστασης.

Ήταν και το πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά την προετοιμασία, πιστεύω η ομάδα θέλει χρόνο. Παρ’ όλα αυτά θεωρώ πως το σημερινό παιχνίδι θα είναι πιο ανοιχτό, καθώς κάποιος πρέπει να περάσει, δεν είναι όπως το πρώτο και πιστεύω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα και θα σκοράρουμε παραπάνω από ένα γκολ».

Για την επιστροφή του γυναικείου πρωταθλήματος στην ενιαία του μορφή:

«Ναι ξανά έγινε ενιαίο το πρωτάθλημα, όπως ήταν πριν τον κορονοϊό. Χαιρόμαστε γι’ αυτό, γιατί για μας ο ανταγωνισμός είναι καλός και γινόμαστε και εμείς καλύτερες.

Σίγουρα θα έχουμε πιο δυνατά παιχνίδια, γενικότερα δυναμώνει το πρωτάθλημα. Περισσότερα ταξίδια, αλλά για μας όλο αυτό είναι θετικό και ανυπομονούμε γι’ αυτή την πρόκληση».

Για την προετοιμασία της γυναικείας ομάδας και πως βλέπει την ομάδα:

«Τα βλέπω πολύ καλά τα πράγματα. Πραγματικά φέτος δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά, πάρα πολλές προπονήσεις διπλές καθημερινά, τώρα διανύουμε την τρίτη εβδομάδα, πηγαίνουμε πάρα πολύ καλά, η ομάδα ήδη έχει ανεβάσει ρυθμούς. Θα πάμε και μια εβδομάδα στο βουνό τέλη Αυγούστου, οπότε πιστεύω πως θα είμαστε κατάλληλα έτοιμες για τα παιχνίδια του Champions League».

Για το γεγονός πως φέτος ήρθαν αρκετές ξένες κοπέλες:

«Ναι έχουν γίνει κάποιες έξτρα μεταγραφές και έχουν μείνει και οι ξένες από την περσινή σεζόν, εκτός από μία, στην ομάδα, οπότε ο περισσότερος κορμός είμαστε τουλάχιστον δύο χρόνια μαζί συν κάποιες νεαρές παίκτριες που ήρθαν και κάποιες ξένες. Πιστεύω πως είμαστε ακόμα πιο δυνατοί και θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί από πέρσι».


Τελευταία νέα

Μια μεγάλη οικογένεια τα Βαρέα Αθλήματα του ΠΑΟΚ (pics)

Γιορτή Βαρέων Αθλημάτων πραγματοποίησαν τα τμήματα του ΠΑΟΚ. Οι Πρωταθλητές Ελλάδος στους παίδες στην Πάλη, οι δευτεραθλητές Ελλάδος στους...

Στην ίδια κατηγορία