Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τσιακμάς: «Με τη βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε την πρόκριση»

Δημοφιλή

Από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του χθεσινού αγώνα του ΠΑΟΚ στην Προύσα με την Τόφας ήταν κι ο Νίκος Τσιακμάς.

«Νιώθω πως ίσως ήταν το καλύτερό μου παιχνίδι. Νιώθω κι εγώ από παιχνίδι σε παιχνίδι πιο άνετα» τόνισε ο Ελληνας γκαρντ σε συνέντευξή του (ΕΡΤ 3), προσθέτοντας: « Όλα τα παιδιά πρόσφεραν τα μέγιστα, η προσπάθεια που έγινε ήταν συλλογική. Σίγουρα το πιστεύαμε. Όταν έρχονται δύσκολα αποτελέσματα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο από το να συσπειρωθείς. Ξέραμε πως όλοι έπρεπε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, να καλύψουμε τις απουσίες που υπάρχουν. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, όμως πλέον δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη αποστολή στο ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι στο Περιστέρι».

Και κατέληξε: «Η πρόκριση στους 16 του BCL θα κριθεί στο ποιος το θέλει περισσότερο, σε αυτά τα ματς παίζει μεγάλο ρόλο η θέληση και η αποφασιστικότητα. Με την βοήθεια του κόσμου μας πιστεύω θα καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη. Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στους οπαδούς μας, ξέρω πως τους απογοητεύσαμε πολύ την περασμένη εβδομάδα και στους δικούς μου ανθρώπους που με βοηθούν να κάνω αυτό που αγαπώ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κανείς δεν ξεχνά τον Νάσο! (pics)

Επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (27/4) από την άνανδρη επίθεση στον οπαδό του ΠΑΟΚ, Νάσο Κωνσταντίνου, που είχε ως αποτέλεσμα...

Στην ίδια κατηγορία