Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Τσαϊρέλης: «Η χρονιά θα είναι πολύ απαιτητική»

Δημοφιλή

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, που επέστρεψε στο Δικέφαλο μετά από εννιά χρόνια, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στη νέα σεζόν, την οποία χαρακτήρισε ιδιαίτερα απαιτητική.

Όλα όσα δήλωσε ο έμπειρος σέντερ του ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα, μετά από τόσα χρόνια. Νομίζω πως ο χρόνος προσαρμογής θα είναι μικρός. Είναι πολύ νωρίς, η ομάδα είναι καινούρια, γνωρίζουμε συνεχώς καινούρια άτομα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, με σκληρή δουλειά και σοβαρότητα μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό φέτος».

Για το τι πρόσωπο θα δείξει στη δεύτερη θητεία του στον ΠΑΟΚ: «Ό,τι έκανα, θα συνεχίσω να κάνω. Με τον κόουτς ταιριάζουμε στον τρόπο παιχνιδιού και την φιλοσοφία. Οπότε, όπως έπαιζα τότε θα παίζω και τώρα».

Για το ποια είναι η φιλοσοφία του κόουτς Τακιανού: «Κάθε προπόνηση, που έρχεται, φέρνει και την φιλοσοφία του. Πριν δέκα χρόνια, είχαμε τον Σούλη είχε άλλη φιλοσοφία, μετά ήρθαν άλλοι προπονητής. Ο παίκτης ακολουθεί τη φιλοσοφία του προπονητή. Ο κόουτς θέλει να παίζει γρήγορο μπάσκετ, δυνατή άμυνα, να παίρνουμε σωστές αποφάσεις στην επίθεση και να διαβάζουμε τα mismatch, αυτό είναι το βασικό του πλάνο».

Για τις υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Η χρονιά θα είναι πολύ απαιτητική. Αν πάρεις μία μία τις ομάδες θα δεις ότι έχουν όλες ανταγωνιστικά στοιχεία. Δεν νομίζω ότι πρέπει να επικεντρωθούμε σε μία διοργάνωση, διότι στο τέλος δεν θα καταφέρουμε τίποτα. Προετοιμάζεσαι όσο γίνεται καλύτερα και παίζεις αυτό που μπορείς».

Για τη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη: «Με τον Βαγγέλη έχουμε φιλικές σχέσεις. Όταν ήρθα, ήταν σαν να τον έβλεπα και πέρσι».

Γι’ αυτά που αλλάζουν με το πέρασμα των χρόνων: «Όσο μεγαλώνεις, αλλάζουν πολλά και στο σώμα και στο μυαλό σου. Προσπαθείς να προσαρμόζεσαι σε κάθε κατάσταση. Όσο μεγαλώνεις, ωριμάζεις. Έχει και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα».


Τελευταία νέα

Γάλλος στο ντέρμπι της Τούμπας

Τον διαιτητή το εξ αναβολής μεγάλου ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των Play Off, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην...

Στην ίδια κατηγορία