Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Τρομερή καταγγελία για τη δικαστή του ΟΣΦΠ-Παναθηναϊκού

Δημοφιλή

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας καταγγέλλει πως η πρόεδρος του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου, Αντιγόνη Σταμολέκα που έβγαλε την απόφαση για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και τιμώρησε τους «ερυθρολεύκους» έχει στοχοποιηθεί από παράγοντες του ποδοσφαίρου!

Σαφώς πρόκειται για μια εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία, που έρχεται από τα πιο επίσημα χείλη που θα μπορούσε και θα πρέπει να ερευνηθεί σε βάθος.

Η ανακοίνωση:

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα στοχοποίησης και επιθέσεων σε βάρος Δικαστικών Λειτουργών από παράγοντες του ποδοσφαίρου (με αφορμή τη χθεσινή τιμωρία μιας ομάδας της Super League από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο).

Στο στόχαστρο σκοτεινών κύκλων του ποδοσφαίρου έχει τεθεί από χθες μία εξαίρετη Δικαστής.

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων καταδικάζει και καταγγέλλει τις επιθέσεις και τη στοχοποίηση, που υφίσταται από χθες η Πρόεδρος του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου (Super League) από παράγοντες του ποδοσφαίρου, με άκρως προσβλητικές εκφράσεις, που εξωθούν τμήμα της φίλαθλης κοινής γνώμης σε επιθετικές, σε βάρος Δικαστικών Λειτουργών, συμπεριφορές.

Η διαφύλαξη των Αρχών του Κράτους Δικαίου και των δημοκρατικών θεσμών, καθώς και η διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας και υγείας όλων των πολιτών από φαινόμενα βίας εντός και εκτός γηπέδων, αποτελεί πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας».


Τελευταία νέα

Τρελοί πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια!

Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και θα γιορτάζει για πολλές ώρες! Μετά τη λήξη του αγώνα στο Βικελίδης, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία