Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τρομερά μπλεξίματα για τον Σίντκλεϊ!

Δημοφιλή

Με ποινή φυλάκισης κινδυνεύει ο, πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, μεταξύ άλλων, Σίντκλεϊ Φερέιρα, για υπόθεση που αφορά την βραχύβια παραμονή του στην ομάδα της πατρίδας του, Κουϊάμπα. Πιο συγκεκριμένα, κι όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη Βραζιλία, ο Βραζιλιάνος μπακ κατηγορείται για χειραγώγηση αγώνα, μεταξύ αρκετών ποδοσφαιριστών της ίδιας ομάδας, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, με τον φάκελο της υπόθεσης να έχει ανοίξει, από την Αρχή καταπολέμησης του οργανωμένου εγκλήματος στην Γκοϊάνια.

Συγκεκριμένα ο Σίντκλεϊ κατηγορείται ότι δέχθηκε ένα ποσό κοντά στις 14.000 ευρώ για να πάρει κίτρινη κάρτα στον αγώνα της Κουϊάμπα με την Ατλέτικο Παραναένσε, στις 18 Σεπτεμβρίου του 2022.

Ωστόσο αυτό δεν έγινε, αφού ο 30χρονος μπακ παρακολούθησε το συγκεκριμένο παιχνίδι από τον πάγκο. Αν οι κατηγορίες αποδειχθούν ο Σίντκλεϊ κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης 2 εώς έξι ετών, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η νομοθεσία της Βραζιλίας

Ο Sidcley κατηγορείται ότι αποδέχτηκε την υπόσχεση να λάβει 70.000 BRL για να λάβει κίτρινη κάρτα στον αγώνα Dourado με την Athlético-PR στην Κουριτίμπα στις 18 Σεπτεμβρίου, για τους αποθεματικούς της Brasileirão da Série A. και δεν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο.


Τελευταία νέα

Στηρίζεται στην… εμπειρία Βιεϊρίνια ο Λουτσέσκου

Δεν ήταν λίγες φορές εντός της φετινής αγωνιστικής περιόδου που ο Ράζβαν Λουτσέσκου στηρίχθηκε εν πολλοίς στις υπηρεσίες του...

Στην ίδια κατηγορία