Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Τρίποντο με χτυποκάρδια

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το εμπόδιο του Λεβαδειακού με 3-2 και πλέον περιμένει το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

O Δικέφαλος μπήκε δυνατά στο ματς, στο 2΄ έχασε ευκαιρία με τον Ντάντας, ο οποίος οχτώ λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ, αξιοποιώντας την ασίστ του Νάρεϊ. Αμεση ήταν η αντίδραση του Λεβαδειακού, που κέρδισε πέναλτι, όταν ο Λούα Λούα συγκρούστηκε με τον Κοτάρσκι. Ο Διαμαντόπουλος κλήθηκε από τον διαιτητή VAR Φωτιά να επανεξετάσει τη φάση, αλλά ο Διαμαντόπουλος επέμεινε στην αρχική του απόφαση, δίνοντας την ευκαιρία στον Μουτίνιο να ισοφαρίσει σε 1-1. Στο 18΄ ο Λούα Λούα έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κοτάρσκι και άουτ, μέχρι να φθάσουμε στο τέταρτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Ντάντας διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ.

Στο 50΄ ο Κωνσταντέλιας βρέθηκε μόνος απέναντι σε κενή εστία, αλλά πλάσαρε ψηλά άουτ, ενώ στο 55΄ το διαγώνιο σουτ του Ολιβέιρα έφυγε άουτ.

Στο 61΄ ο ΠΑΟΚ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1, με σκόρερ τον Κουλιεράκη, που αξιοποίησε την κεφαλιά-ασίστ του Κάργα. Πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Τσάπρα, που είχε προωθηθεί. Στο 78΄ ο Τόρο απείλησε, αλλά το σουτ έφυγε άουτ και στο 85΄ ο Κοτάρσκι μπλόκαρε το σουτ του Γερεμέγιεφ. Μεγάλη ευκαιρία για γκολ ο Ολιβέιρα στο 87΄, όταν σούταρε άουτ, αν και βρέθηκε μόνος απέναντι στον Στογιάνοβιτς.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (80΄ Βιεϊρίνια-90΄ Νέσμπεργκ), Κάργας, Κουλιεράκης. Ρ. Σοάρες, Ντάντας, Σβαμπ (81΄ Φ. Σοάρες), Τάισον, Κωνσταντέλιας (80΄ Μπίσεσβαρ), Νάρεϊ (72΄ Ζίβκοβιτς) , Ολιβέιρα.

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Τζημόπουλος, Βήχος (78΄ Συμελίδης), Μεχία (79΄ Σακό), Νίκας, Νταμπό (67΄ Γερεμέγιεφ), Παναγιώτου, Μουτίνιο, Λούα Λούα (56΄ Τόρο).

 

 


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία