Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Τρίποντο με άγχος και… Τζίμα!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ αγχώθηκε κόντρα στη νεοφώτιστη Κηφισιά, αλλά τελικά έφθασε στη νίκη με 2-1, κατακτώντας το τρίποντο και πλέον μπορεί να σκέφτεται τη ρεβάνς με τη Χαρτς.

Στο 14΄ ο Κρίστινσον έδιωξε την κοντινή προβολή του Τζίμα, ενώ στο 25΄ απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Ζίβκοβιτς. Ο τελευταίος είχε κερδίσει την εσχάτη των ποινών μετά την ανατροπή του από τον Βαφέα (ο Τσέτσιλας συμβουλεύτηκε το VAR, μια και σε κανονική ροή είχε χάσει τη φάση). O Ζίβκοβιτς απείλησε και στο 41΄, μέχρι που το σκορ το άνοιξε ο Τζίμας στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους. Η φάση άρχισε από τον Μπάμπα, ο Μουργκ δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Κρίστινσον, κάτι που έκανε τελικά ο 17χρονος Τζίμας.

Στο 60΄ ο Τσιγγάρας δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Κρίστινσον, ο οποίος στην επόμενη φάση έδιωξε το σουτ του Τζίμα. Στο 73΄ ο Τσάπαν έκοψε τον Τζίμα σε κόρνερ και στο επόμενο λεπτό το σουτ του Κωνσταντέλια έφυγε λίγο άουτ.

Στο 75΄ ο Μασούρας αξιοποίησε τη σέντρα του Λούμορ και εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδο του Κοτάρσκι, ισοφάρισε σε 1-1.

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση και στο 78΄ (ένα λεπτό νωρίτερα ο Νάρεϊ είχε δοκάρι) ανέκτησε το προβάδισμα στο σκορ με το αυτογκόλ του Τσάπαν, κι αφού προηγήθηκε συνδυασμός των Κωνσταντέλια και Μπάμπα.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (74΄ Λύρατζης), Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Τσιγγάρας (63΄ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς (63΄ Κωνσταντέλιας), Μουργκ (68΄ Νάρεϊ), Τάισον, Τζίμας (74΄ Τόμας).

Κηφισιά: Κρίστινσον, Σάκιτς, Βαφέας, Τσάπαν, Λούμορ, Πέιος (84΄ Νίνης), Παπασάββας, Μασούρας (84΄ Αντερέγκεν), Ιλιεφ (64΄ Ιπαλίμπο), Τετέι, Οζέγκοβιτς.

 


Τελευταία νέα

Απίθανος διαγωνισμός από το PAOK Inside

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του ΠΑΟΚ με υπογραφές όλων των παικτών πάνω της! Τα...

Στην ίδια κατηγορία