Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τριάρα της Νάπολι στην Ίντερ

Δημοφιλή

Η Νάπολι επικράτησε επί της Ίντερ με 3-1 στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», για την 36ης αγωνιστικής της Serie A.

Η Ίντερ μέσω πρωταθλήματος θέλει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League αλλά δεν κατάφερε να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό αφού λίγο πριν από το τέλος οι Ντι Λορέντσο και Γκαετάνο σημείωσαν τα νικητήρια γκολ για τους γηπεδούχους.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόλις μια φορά με τον Λουκάκου και στο 41’ έμειναν με δέκα παίκτες με το δεύτερο πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Γκαλιαρντίνι.

Ο Ονάνα κράτησε το 0-0 στις προσπάθειες των Ντι Λορέντζο (48’) και Κβαρατσκέλια (66’) αλλά στο 67’ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στο σκαστό σουτ του Ανγκισά.

Το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το 82’ όταν η Ιντερ ισοφάρισε παρά το αριθμητικό μειονέκτημα με την προβολή του Λουκάκου, όμως στο φινάλε δεν πήρε τίποτα. Και αυτό γιατί στο 85’ με εκπληκτικό αριστερό σουτ στο παραθυράκι ο Ντι Λορέντζο έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Νάπολι, η οποία στο 94’ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της με το πλασέ του Γκαετάνο στην κόντρα.


Τελευταία νέα

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπενζεμά: Μια σχέση αγάπης

Ο Καρίμ Μπενζεμά ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό και με την σύμφωνη γνώμη των ανθρώπων της Αλ Ιτιχάντ, θα ακολουθήσει...

Στην ίδια κατηγορία