Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Τρία γκολ στη δευτεραθλήτρια Βελγίου

Δημοφιλή

Βελτιωμένος -ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι-σε σχέση με τα δύο προηγούμενα φιλικά παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε της Γκενκ με 3-2, χάρη στα γκολ, που σημείωσαν οι Τσιγγάρας, Σβαμπ και Ζίβκοβιτς.

Mόλις στο 6΄ η επιμονή του Κωνσταντέλια έφερε σε πλεονεκτική θέση τον Χάρη Τσιγγάρα, ο οποίος άνοιξε το σκορ. Επτά λεπτά αργότερα ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Στέφαν Σβαμπ, μετά από σκριν του Εκόνγκ, έστειλε με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα του Λέισεν για το 2-0.

Λίγο μετά την έναρξη του β΄ μέρους ο ΠΑΟΚ βρήκε και 3ο γκολ. Μία φάση που ξεκίνησε από τον Γκορντεζιάνι, με τον Κωνσταντέλια να μοιάζει ασταμάτητος, πασάροντας στον Αντρίγια που ανέβηκε και βρέθηκε απέναντι στον Πέντερς, εκτελώντας τον για το 3-0.

Η Γκενκ μείωσε σε 3-1 με τον Γίρα Σορ μετά από ένα λάθος του Κοτάρσκι στο 62′ και λίγιο πριν το τέλος ο Κάστρο διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ράφα, Κουλιεράκης, Έκονγκ, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Αντρίγια, Μπράντον.

ΠΑΟΚ (Β’ ημίχρονο): Κοτάρσκι (Ζ. Ζίβκοβιτς 63’), Ράφα (Τζίμας 62’), Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Τσαούσης, Σβαμπ (Γιαξής 62’), Τσιγγάρας (Βρακάς 62’), Αντρίγια (Μουργκ 62’), Κωνσταντέλιας (Ρικάρντο 62’), Νάρεϊ, Γκορντεζιάνι

Γκενκ: Λέισεν (Πέντερς 46’), Μακένζι, Σαντίκ, Ουαταρά, Τρεσόρ, Χροσόφσκι, Καγιεμπέ, Ανουάρ, Κάρτενσεν, Πέιντσιλ (Σορ 46’), Αροκοντάρε (Κάστρο 46’).


Τελευταία νέα

Οι δύο… ασταμάτητοι

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να στέφεται πρωταθλητής Ελλάδος στο πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της σεζόν. Οι...

Στην ίδια κατηγορία