Τρελάθηκε ο πρόεδρος της Ριέκα

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση:

Ο πρόεδρος της Ριέκα, Νταμίρ Μίσκοβιτς εξέφρασε τον έντονο εκνευρισμό του, για την στάση των τηλεοπτικών σταθμών της Κροατίας, που δεν έδειξαν «ζεστό» ενδιαφέρον για την μετάδοση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο διοικητικός ηγέτης της αντιπάλου του Δικεφάλου, αποκάλυψε ότι παρακάλεσε να μειωθούν οι απαιτήσεις για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, τονίζοντας ότι με προσωπικές του ενέργειες τελικά βρέθηκε λύση την τελευταία στιγμή.

Ο Νταμίρ Μίσκοβιτς, μάλιστα ευχαρίστησε την ελληνική πλευρά για την διαλλακτικότητα που έδειξε, πετώντας παράλληλα τα βέλη του στους τηλεοπτικούς σταθμούς της Κροατίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήταν πάρα πολύ απογοητευτικό. Ήταν απογοητευτικό για εμένα, αλλά και μια επιβεβαίωση του πώς αντιμετωπίζουν τα σπορ στην όμορφη χώρα μας. Κάπου κοντά στον πάτο… Εμείς σαν σύλλογος παρακαλέσαμε τους Έλληνες να μειώσουν τις απαιτήσεις τους για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι κάποιος δεν θέλει να πληρώσει τηλεοπτικά δικαιώματα για ένα τόσο σημαντικό ματς.

Στο τέλος αποδέχθηκαν το αίτημά μας και μείωσαν τις απαιτήσεις τους στην εξευτελιστική τιμή των 12.000 ευρώ. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμον στους Έλληνες για αυτό. Δυστυχώς, ούτε αυτό ήταν αρκετό για τους τηλεοπτικούς σταθμούς μας και η μετάδοση δεν θα γινόταν αν δεν πιέζαμε καταστάσεις.

Ευτυχώς στο τέλος το RTL αγόρασε τα δικαιώματα και τους ευχαριστούμε για αυτό. Όλα έγιναν με ενέργειες δικές μας, είναι φυσιολογικό αυτό; Παίζουμε στα play off του Conference League και έπρεπε να πληρώσουμε εμείς για την μετάδοση του αγώνα, είναι φυσιολογικό; Είναι ξεκάθαρο για εμένα ότι στην χώρα μας μποϊκοτάρουν τα σπορ. Είναι πιθανό να μην νοιάζεται κανένας όσον αφορά τα σπορ; Είμαι σίγουρος ότι ένα εκατομμύριο Κροάτες είδαν το χθεσινό ματς».

Πείτε μας πώς σας φάνηκε το άρθρο
1Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο