Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τρέλα με Τζόλη στην Γερμανία!

Δημοφιλή

Ο Χρήστος Τζόλης είναι… on fire και με γκολ και δύο ασίστ βοήθησε τα μέγιστα τη Φορτούνα Ντίσελντορφ να νικήσει την Όσναμπρικ (4-0) και να μειώσει την απόστασή της από τη 2η θέση της 2. Bundesliga στους τρεις βαθμούς. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έδωσε συνέχεια στις φετινές εξαιρετικές του εμφανίσεις και βοήθησε την ομάδα του στο τρίποντο στην κρίσιμη αναμέτρηση απέναντι στην Όσναμπρικ (4-0).

Η Φορτούνα με τον 22χρονο να έχει γκολ και δύο ασίστ, «διέλυσε» με 4-0 την Όσναμπρικ εκτός έδρας και συνεχίζει να ονειρεύεται την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, αφού μείωσε στους τρεις βαθμούς την απόστασή της από τη Χόλσταϊν Κίελ και τη 2η θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο στην Bundesliga.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση στο 35ο λεπτό του ματς και στη συνέχεια μοίρασε δύο ασίστ. Η πρώτη στο γκολ του Τακάσι Ουτσίνο στη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα και η δεύτερη στο 72′, στο τέρμα του Μάρλον Μουσταφά, ο οποίος έκανε το 3-0. Ο Τανάκα στο 88ο λεπτό έκανε το 4-0 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Κάπως έτσι ο Τζόλης στη φετινή εντυπωσιακή σεζόν που διανύει, σε συνολικά 26 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει 17 τέρματα, ενώ έχει μοιράσει και οκτώ ασίστ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μένει χωρίς αγωνιστική δράση για καιρό ο ΠΑΟΚ

Με την νίκη του απέναντι στο Μαρούσι ο ΠΑΟΚ έκανε δικιά του την 8η θέση και έδωσε συνέχεια στην...

Στην ίδια κατηγορία