Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τρεις του ΠΑΟΚ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων

Δημοφιλή

Στη Σελεσία με στόχο μία δυνατή αγωνιστική παρουσία, η οποία θα την κρατήσει στην Α’ κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων, βρίσκεται η Εθνική Ομάδα Στίβου. Από την ελληνική ομάδα, η οποία αποτελείται από τους πρωταθλητές και τις πρωταθλήτριες της χώρας μας, δε λείπουν και οι «ασπρόμαυρες πινελιές».

Ο Αντώνης Μέρλος στο άλμα σε ύψος, η Βασιλική Χαϊτίδου στο άλμα σε μήκος και ο Θοδωρής Βροντινός στη σκυταλοδρομία 4Χ100, είναι πανέτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να βάλουν το δικό τους λιθαράκι για την παραμονή της χώρας μας στην πρώτη κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι αγώνες θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ2 και ξεκινούν Παρασκευή 23/6 στις 17:15, Σάββατο 16:00 και Κυριακή 16:30.

Οι αθλητές αγωνίζονται κατά σειρά:

Σάββατο στις 19:50 ο Θοδωρής Βροντινός
Κυριακή στις 16:30 ο Αντώνης Μέρλος
Κυριακή 17:50 η Βασιλική Χαϊτίδου

Διακρίσεις για το τμήμα Στίβου του ΠΑΟΚ

Έναρξη των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων στίβου με το Πρωτάθλημα των Κ16 στην Ελευθερούπολη Καβάλας (17-18 Ιουνίου) να ξεκινά το μεγαλύτερα εγχώρια γεγονότα της φετινής σεζόν.

Οι μικροί ηλικιακά αθλητές του Σωματείου πραγματοποίησαν αξιοπρεπείς εμφανίσεις και πήραν σημαντικές εμπειρίες που σίγουρα θα τους βοηθήσουν στη συνέχεια της αθλητικής τους πορείας. Ο Γώγος Ιωάννης Μάριος με μεγάλη μαχητικότητα κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 3000μ. με φυσικά εμπόδια.

Η Καρανικόλα Ειρήνη ήρθε 4η στο άλμα σε μήκος, χάνοντας για μόλις λίγα εκατοστά το χάλκινο μετάλλιο. 7η θέση για τη Φωτεινή Τραγάκη στα 150μ. που στον πρωινό προκριματικό βελτίωσε ήδη το ατομικό της ρεκόρ.

Στα 100 μέτρα με εμπόδια 8ος τερμάτισε ο Αθανάσιος Καλινδέρης. Στο τετραπλούν των αγοριών 12ος ο Άγγελος Τάκας και 13ος ο Σπύρος Γώγος στην πρώτη τους εμφάνιση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Πολύ καλή εμφάνιση στα 4Χ80 των αγοριών όπου οι Άγγελος Τάκας, Γαβράς Κωνσταντίνος, Ελευθέριος Γιλτίδης και Βαρυτιμίδης Παντελεήμων, τερμάτισαν στην 6η θέση. Η σκυταλοδρομία 4Χ200 μεικτή με τους Σπύρο Γώγο, Φωτεινή Τραγάκη, Ειρήνη Καρανικόλα και Αθανάσιο Καλινδέρη κατέκτησε την 11η θέση.

Η 4Χ80 των κοριτσιών αποτελούμενη από τις αθλήτριες Αικατερίνη Συμεωνίδου, Φωτεινή Μούργου, Αναλύτη Άρτεμις, Ευθυμία Ρουσάκη τερμάτισαν 16ες. Επόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα λάβει μέρος το Σωματείο, είναι το Κ18 στην πόλη της Πάτρας στις 1-2 Ιουλίου.


Τελευταία νέα

«Χωρίζουν» Γκαρσία-Πανσερραϊκός;

Αυξάνονται οι πιθανότητες έτσι ώστε ο Πάμπλο Γκαρσία να αποχωρήσει από τον Πανσερραϊκό, καθώς αναζητά μία νέα πρόκληση για...

Στην ίδια κατηγορία