Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Τραγική κατάληξη για τον παρουσιαστή του BBC

Δημοφιλή

Νεκρός βρέθηκε πριν από λίγο στη Σύμη ο παρουσιαστής του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ.
Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του Μάικλ Μόσλεϊ, του παρουσιαστή του BBC, ο οποίος αγνοείται από την περασμένη Τετάρτη, καθώς φαίνεται να βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής (9/6) στη Σύμη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σκάφος του Λιμενικού φέρεται να εντόπισαν νεκρό ένα άτομο στην σπηλιά της Αγίας Μαρίνας στη Σύμη, εκεί όπου σήμερα επικεντρώνονταν οι έρευνες.

Ο Δρ. Μάικλ Μόσλεϊ ήταν διάσημος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκτός από τις εκπομπές και τα ντοκιμαντέρ ήταν αυτός που εφηύρε τη διαλειμματική νηστεία 5:2 αρκετά διαδεδομένη στη Βρετανία. Ήταν τακτικός συνεργάτης στην «ναυαρχίδα» της πρωινής ζώνης του ITV “This Morning” αλλά και σε άλλες εκπομπές του BBC.

Η σορός του 67χρονου βρέθηκε από τον δήμαρχο του νησιού, Λευτέρα Παπακαλοδούκα καθώς και δημοσιογράφους και μάλιστα, μετά από ανάλυση πλάνων που είχε τραβήξει η ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, καμεραμάν της ΕΡΤ είδε κατά τη διάρκεια καταγραφής πλάνων ότι κάτι γυάλιζε στα βράχια και εστίασε εκεί. Έτσι, μόλις έκανε ζουμ στο υλικό που είχε τραβήξει είδε ότι στα βράχια βρίσκονταν η σορός. Μαζί με το συνεργείο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ήταν και ο δήμαρχος και έσπευσαν στο σημείο. Άμεσα ειδοποιήθηκαν και οι αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούσαν στην περιοχή και ταυτοποιήθηκε η σορός.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για το πώς πέθανε ο παρουσιαστής του BBC

Ο δήμαρχος μιλώντας στο OPEN, ανέφερε τα εξής:

«Βρέθηκε 10 μέτρα από την παραλία, αν περπατούσε λίγο ακόμη, θα τον έβλεπε κάποιος να τον σώσει. Ο άνθρωπος δεν φαίνεται να είναι χτυπημένος. Μάλλον ζαλίστηκε, ξάπλωσε και εκεί έμεινε».

«Έφτασε στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, μια δύσκολη διαδρομή με 47 βαθμούς Κελσίου, με τα χίλια ζόρια πρέπει να έφτασε».

Η ιατροδικαστική εξέταση θα δώσει απάντηση για τα αίτια του θανάτου

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες, ενώ το θέμα παρακολουθούν και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Αναμένεται η σορός, αφού πρώτα ληφθούν τα πρώτα στοιχεία όπου εντοπίστηκε ο 67χρονος νεκρός, να μεταφερθεί στην Ρόδο και εκεί θα γίνει η ιατροδικαστική εξέταση για να αποσαφηνιστεί η αιτία θανάτου του.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η έρευνα για τον εντοπισμό του παρουσιαστή είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Μάικλ Μόσλεϊ και η σύζυγός του πήγαν μαζί με ένα φιλικό τους ζευγάρι στην παραλία Άγιος Νικόλαος την Τετάρτη (5/6).

Περίπου 13:30, ο 67χρονος είπε πως κουράστηκε εκεί και αποφάσισε να φύγει μόνος του, ξεκινώντας με τα πόδια, προκειμένου αρχικά να βρεθεί στην περιοχή Πέδι μέσω μονοπατιού, απόστασης περίπου ενός χιλιομέτρου, και στη συνέχεια να επέστρεφε σπίτι με λεωφορείο.

Οι υπόλοιποι έφυγαν από την παραλία στις 16:00 το απόγευμα. Όταν επέστρεψαν όμως, διαπίστωσαν πως ο Μάικλ Μόσλεϊ έλειπε και άρχισαν να τον αναζητούν μόνοι στο νησί. Έπειτα, κάλεσαν τις Αρχές και ξεκίνησε μια μεγάλη έρευνα δια ξηράς και θαλάσσης.

Ποιος ήταν ο Μάικλ Μόσλεϊ

Ο 67χρονος Μάικλ Μόσλεϊ ήταν γνωστός στη Βρετανία για τις εμφανίσεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως το «This Morning» και το «The One Show». Είναι επίσης οικοδεσπότης του podcast «Just One Thing» για την υγεία για το BBC.

Στο παρελθόν παρουσίαζε και τη σειρά «Trust Me, I’m A Doctor» στο BBC.

Αφήνει πίσω την σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Τισουντάλι αποχαιρέτησε την Γάνδη (pics)

Ο Ταρίκ Τισουντάλι προβάρει τα ασπρόμαυρα και μετά από μία τριετία στη Γάνδη ετοιμάζεται να γίνει ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ....

Στην ίδια κατηγορία