Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τους ανησύχησε ο Κούρτιτς

Δημοφιλή

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς τις προηγούμενες ημέρες αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ωστόσο υπήρξε λήξη συναγερμού αφού οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Σλοβένος χαφ, ήταν καθαρές.

Ο Κούρτιτς, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Δευτέρας και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό, με την συμμετοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό να είναι αμφίβολη.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό στην Αθήνα ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (07.11), μία εβδομάδα πριν τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο ΠΑΟΚ έχει δύο αγώνες μπροστά του και θέλει να κλείσει τον πρώτο γύρο με έξι ακόμα βαθμούς. Πρώτος αντίπαλος οι Νικαιώτες που καίγονται για βαθμούς όντας στις τελευταίες θέσεις.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο σήκωσαν μανίκια και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους. Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν μαζί με τους προπονητές στον τομέα της τακτικής, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια κι έκαναν πρακτική εφαρμογή με οικογενειακό δίτερμα.

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γονάτο τις προηγούμενες μέρες. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν καθαρές. Ο Σλοβένος έκανε θεραπεία κι ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα. Στο γυμναστήριο έμεινε κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια , ενώ οι Μάριος Τσαούσης , Λευτέρης Λύρατζης και Κάλεντ Νάρεϊ έκαναν θεραπεία κι ασκήσεις στην πισίνα.


Τελευταία νέα

Ο Μαργαρίτης μπαίνει στη χρυσή ιστορία του ΠΑΟΚ

Δεν σταματάει το κοντέρ για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος γράφει και πάλι ιστορία με το μπασκετικό τμήμα του...

Στην ίδια κατηγορία