Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τότε αναμένεται να επιστρέψει ο Νέσμπεργκ

Δημοφιλή

«Στροφές» ανεβάζει ο Ιβάν Νέσμπεργκ, που αφήνει πίσω του τη θλάση που τον ταλαιπώρησε και του έχει στερήσει, μέχρι στιγμής, το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ, αφού ο τραυματισμός ήρθε λίγες ημέρες μόνο, μετά την ενσωμάτωση του στην ομάδα. Ο Νορβηγός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στο τελικό στάδιο πριν την επιστροφή του στη δράση, αφού από την προπόνηση της Τρίτης (6/9) ακολουθεί μέρος του προγράμματος των συμπαικτών του.

Μάλιστα, με βάσει το χρονοδιάγραμμα ο Νορβηγός αναμένεται να φτάσει στο 100% του, μετά τη διακοπή του Σεπτεμβρίου για τις Εθνικές ομάδες. Μπορεί να μην αποκλείεται το να ενσωματωθεί και νωρίτερα σε ολόκληρες τις προπονήσεις της ομάδας, αλλά εκτιμάται πως θα είναι σε θέση να δείξει αυτά που θέλει μέσα στο γήπεδο, με την επιστροφή από το «παράθυρο» των Εθνικών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δικέφαλος πριν την διακοπή έχει μπροστά του της αναμετρήσεις με Λαμία (εντός, 12/9, 19:00) και ΟΦΗ στην Κρήτη (18/9, 19:00), ενώ μετά την επιστροφή από τις Εθνικές θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να οριστεί στο διήμερο 1-2 Οκτωβρίου.


Τελευταία νέα

Κούγιας: «Η δικογραφία στήθηκε για να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός»

O εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και τοποθετήθηκε για...

Στην ίδια κατηγορία