Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Των φρονίμων τα παιδιά…

Δημοφιλή

Πέρσι τέτοιον καιρό ο ΠΑΟΚ έπαιρνε μία στρατηγική επιλογή, την οποία για ευνόητους λόγους δεν ήθελε να επικοινωνήσει προς τα έξω.

Ο Δικέφαλος αποφάσιζε να μην προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, εκτιμώντας ότι είχε φτάσει το τέλος ενός μεγάλου κύκλου.

Χωρίς να κάνει πολύ θόρυβο, ο Ζοσέ Μπότο άρχιζε από πολύ νωρίς να σκαλίζει την αγορά και να ψάχνει τον διάδοχο για την φανέλα με το νούμερο 1.

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι δεν είναι καλοκαιρινό εύρημα, αν ο ΠΑΟΚ τον έβρισκε τότε, δεν θα προλάβαινε ποτέ να τον αποκτήσει. Βρισκόταν ως πρώτο όνομα στην λίστα από τον περασμένο Ιανουάριο (για να μην πω και πιο νωρίς), κάτι που βοήθησε να γίνει ομαλή προεργασία και να εξελιχθούν όλα κατ’ ευχήν.

Ο ΠΑΟΚ είχε τον χρόνο να κάνει ολοκληρωμένο scouting στον Κροάτη τερματοφύλακα, να ψάξει τον τρόπο για να κάνει το πιο συμφέρον deal για τον σύλλογο και εντέλει να κλείσει με απόλυτη επιτυχία από νωρίς ένα πολύ σημαντικό ζήτημα στον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Διότι ακόμα και στην περίπτωση που ο ΠΑΟΚ δεν πάρει ούτε έναν παίκτη τον Γενάρη (λέμε τώρα), υπάρχουν πάρα πολλά ζητήματα που μπορεί και πρέπει να τρέξει. Πολλά πράγματα που δεν φαίνονται, τα οποία όμως αν γίνουν σωστά κάνουν πολύ πιο εύκολη την δουλειά για το καλοκαίρι.


Τελευταία νέα

Το PAOK Inside σε στέλνει στο ντέρμπι της Τούμπας!

To FORZA Group TV προσφέρει σε δύο τυχερούς  δύο εισιτήρια για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην...

Στην ίδια κατηγορία