Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τον… αδειάζουν ακόμα και οι βουλευτές της ΝΔ

Δημοφιλή

Η αποδοκιμασία για τον τρόπο που πολιτεύεται ο υφυπουργός αθλητισμού, Λ. Αυγενάκης, γίνεται πλέον δημόσια, όχι μόνο από τις ενώσεις ποδοσφαιρικών σωματείων και άλλων αθλητικών παραγόντων αλλά και από τους ίδιους τους βουλευτές του κόμματός του.

Στη χθεσινή κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑΝΑ οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλάχος και Βασίλης Οικονόμου έδωσαν το παρών και κατά την ομιλία τους αποδοκίμασαν τις πρακτικές Αυγενάκη στο θέμα του μητρώου ερασιτεχνικών σωματείων, λέγοντας τα εξής:

Γ. Βλάχος: «Προσπάθησα, έδωσε παρατάσεις ο Αυγενάκης… Υπάρχουν αντεπιχειρήματα. Η δική μου προσέγγιση είναι με την πλευρά των σωματείων και όχι με το υφυπουργείο αθλητισμού. Εύχομαι να βρεθεί λύση».

Β. Οικονόμου: «Το ποδόσφαιρο εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να έχει μαϊμού σωματεία ή σωματεία σφραγίδες. Αν δεν έχεις αθλητές και υποδομή δεν συμμετέχεις στο πρωτάθλημα. Όσες ομάδες μετέχουν είναι υπαρκτές. Έπρπεπε να μπει και μια τάξη σ’ αυτή τη χώρα στο αθλητικό οικοδόμημα. Ο Αυγενάκης καλά έκανε κι έφτιαξε το μητρώο σωματείων, εγκάταστάσεων και προπονητών. Πρώτη φορά μπήκε μια τάξη. Είχε μια αυστηρότητα όσον αφορά τα στοιχεία που ζητάει. Θα είμαστε κοντά σας».

Ακόμα και ο υπουργός Μ. Βορίδης κράτησε αποστάσεις από τον Αυγενάκη λέγοντας: «Ο Αυγενάκης έχει ξεκινήσει μεγάλη προσπάθεια. Θα υπάρχουν και αστοχίες όταν αναδιατάσσεις έναν χώρο. Η αναδιάταξη είναι σε σωστή κατεύθυνση. Σε κάποια πράγματα πρέπει να υπάρξει μια δεύτερη οπτική. Πολλές φορές ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες…».


Τελευταία νέα

Έτοιμος για τη μεγάλη «μάχη» κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ!

Για τον ημιτελικό του Final-4 Κυπέλλου Ελλάδος Βόλεϊ ανδρών, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Παρασκευή 29 Μαρτίου και ώρα 20:15,...

Στην ίδια κατηγορία