Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τολιόπουλος και Καστρίτης μίλησαν για τον προημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο αρχηγός του Άρη, Βασίλης Τολιόπουλος και ο προπονητής, Γιάννης Καστρίτης, εκπροσώπησαν τους «κιτρινόμαυρους» στη συνέντευξη Τύπου της ΕΟΚ ενόψει του Final-8 του Κυπέλλου και μίλησαν για τον προημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά και την συνολική εμπειρία του τουρνουά.

Αναλυτικά:

Βασίλης Τολιόπουλος:

«Αυτό που θα προσπαθήσω να πω στους συμπαίκτες μου είναι ότι είμαστε σε μια όμορφη διοργάνωση. Γίνεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα. Θα τους έλεγα να το απολαύσουν και να είναι συγκεντρωμένοι γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θα κοιτάξουμε τι λάθη και τι σωστά κάναμε χθες. Θέλουμε να το απολαύσουν όλοι και να είναι μια γιορτή για το μπάσκετ. Να μείνουν όλοι υγιείς».

Γιάννης Καστρίτης:

«Υπάρχει κόπωση μετά από τόσους μήνες και ως την πρώτη διακοπή για τα παράθυρα. Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι, είτε όταν βρισκόμαστε στο γήπεδο για προπόνηση, είτε για αγώνες. Έτσι το αντιμετωπίζουμε. Είμαστε ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι που θα πάρουμε μέρος σε μια όμορφη διοργάνωση. Θα αντιμετωπίσουμε μια ακόμα πρόκληση, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Θα φρεσκαριστούμε, θα ξεκουραστούμε και θα είμαστε πανέτοιμοι για το παιχνίδι της Πέμπτης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Καστορίνα: «Απέδειξαν την ποιότητα τους Κωνσταντέλιας- Κουλιεράκης!»

Η φετινή ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ σταμάτησε στα προημιτελικά του Europa Conference League, με την φορμαρισμένη Κλαμπ Μπριζ να...

Στην ίδια κατηγορία