Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Το video που «καίει» τον Πογκμπά: Η αντίδρασή του για το ντόπινγκ

Δημοφιλή

Τα μπλεξίματα για τον Πολ Πογκμπά είναι κάτι παραπάνω από μεγάλα!

Όπως έχει γίνει γνωστό από χθες (29/2), ο Γάλλος μέσος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο για τέσσερα χρόνια από την Εθνική Εισαγγελία καθώς βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους είχε υποβληθεί σε έλεγχο ντόπινγκ μετά το ματς με την Ουντινέζε τον περασμένο Αύγουστο και βρέθηκε θετικός σε τεστοστερόνη, σε ένα ματς που δεν αγωνίστηκε καθόλου. Ο ίδιος ζήτησε και δεύτερη ανάλυση ωστόσο και πάλι το αποτέλεσμα έδειξε υψηλά ποσοστά τεστοστερόνης.

Από την πρώτη στιγμή ο παίκτης είχε υποστηρίξει πως η ουσία υπήρχε μέσα σε συμπλήρωμα διατροφής που έπαιρνε, ενώ λέγεται πως το ιατρικό επιτελείο της Γιουβέντους ήταν ενήμερο για την κατανάλωση του συγκεκριμένου συμπληρώματος.

Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Πογκμπά. Όπως διαπιστώνεται, στο παρελθόν όταν ακόμα αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε ζητηθεί από τον ίδιο να υποβληθεί σε έλεγχο ντόπινγκ και η αντίδρασή του μόνο ψύχραιμη δεν ήταν.

Μπορεί στο τέλος να δέχτηκε, ωστόσο τα νεύρα του Πογκμπά δεν μπορούν να κρυφτούν από τον τηλεοπτικό φακό.

Ο πολύπειρος μέσος δεν ήταν ποτέ φίλος αυτών των εξετάσεων που αφορούσαν τις παράνομες ουσίες. Σαν να φοβόταν να τις κάνει ή καλύτερα σαν να προσπαθούσε να κρύψει κάτι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία