Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Το VAR… δούλεψε ξανά υπέρ της ΑΕΚ

Δημοφιλή

Τυχερή… φαίνεται ότι στάθηκε η ΑΕΚ για να πετύχει το τέταρτο γκολ της στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα (4-2), ένα γκολ που “σφράγιζε” τη νίκη της στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, αφού έπεσε «μαύρο» στο VAR!

Το τελείωμα του Πόνσε στο 78′ γίνεται ξεκάθαρα με το χέρι, με τον Μαλούτα να δείχνει σέντρα και τους υπόλοιπους να κοιτιούνται απορημένοι.

Η αναμέτρηση διακόπηκε για περίπου 5 λεπτά, ενόσω από τον ΠΑΣ διαμαρτύρονταν ότι έχει υπάρξει παράβαση από τον Αργεντινό επιθετικό.

Ο διαιτητής πήγε τελικά στους πάγκους των δύο ομάδων και τους ενημέρωσε ότι το γκολ δεν μπορούσε να εξεταστεί από το VAR καθώς είχε υπάρξει μία τετράλεπτη διακοπή, που σύμφωνα με πληροφορίες διήρκεσε περίπου από το 76′ ως το 80′. Ως εκ τούτου, από τη στιγμή που δεν μπορούσε να γίνει ο σχετικός έλεγχος και να διαλευκανθεί η υπόθεση, θα μετρούσε η αρχική του απόφαση και το γκολ θα κατακυρωνόταν.

Για την ακρίβεια, το τέρμα του Πόνσε σημειώθηκε στο 78:17 του αγώνα και στο 83:15 πήγε τελικά στους πάγκους για να κάνει τη σχετική ενημέρωση ο Βεροιώτης ρέφερι, δείχνοντας 10″ μετά “σέντρα” για την κατακύρωση του γκολ.

Σε ανάλογες περιπτώσεις και βάσει του πρωτοκόλλου, πρέπει ο διαιτητής να ενημερώνεται και να σταματάει προσωρινά ο αγώνας, μέχρι να φανεί αν μπορεί να αποκατασταθεί η βλάβη και να ενημερωθούν σχετικά οι δύο ομάδες.

Η επικοινωνία Μαλούτα (διαιτητής αγώνα), Βεργέτη (VAR) πράγματι φαίνεται να διεκόπη για κάποια λεπτά, ευθύνη φυσικά υπάρχει και από τον VAR Operator, με την ΚΕΔ να είναι ενήμερη για το θέμα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το 2ο σημαντικό τεχνικό θέμα του VAR που ευνοεί την ΑΕΚ, καθώς υπήρχε και η λάθος τοποθέτηση γραμμών στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Έκπληξη στη Formula 1: Στην Audi από ο Χούλκενμπεργκ

Η Audi ανακοίνωσε πως υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Νίκο Χούλκενμπεργκ, ο οποίος θα αποχωρήσει από τη Haas...

Στην ίδια κατηγορία