Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το τετ α τετ Λουτσέσκου-Ράφα Σοάρες

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα εκτός της αποστολής των «ασπρόμαυρων» έμεινε ο Ράφα Σοάρες, με τον Μάριο Τσαούση να αποτελεί τον μοναδικό «καθαρόαιμο» αριστερό μπακ που θα βρίσκεται στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Μάλιστα, αυτή η απόφαση του προπονητή ήρθε μετά από κουβέντα του με τον ποδοσφαιριστή. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες μίλησαν για αρκετή ώρα πριν ο 53χρονος τεχνικός λάβει την οριστική του απόφαση για τους ποδοσφαιριστές που θα μπουν στο αεροπλάνο το απόγευμα της Κυριακής (16/9), ενόψει της «μάχης» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό.

Κατά τη διάρκεια αυτής της κουβέντας, ο Πορτογάλος αριστερός μπακ μετέφερε στον Ράζβαν Λουτσέσκου ότι νιώθει «βαριά» τα πόδια του και πως δεν αισθάνεται έτοιμος, σωματικά και ψυχολογικά για να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Δευτέρας (17/10, 20:00). Έτσι, μετά από αυτή τη συνομιλία ο Ρουμάνος τεχνικός των «ασπρόμαυρων» δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή του Δικεφάλου τον Ράφα Σοάρες.


Τελευταία νέα

Πρέπει να προσέχουν Κουλιεράκης και Μπάμπα

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία των play off της Super League, έχοντας μπροστά του τρία κρίσιμα ντέρμπι με...

Στην ίδια κατηγορία