Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Το «σπίτι» του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία (pics)

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ  «έκλεισε» την προετοιμασία του για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, αφού αναμένεται να ταξιδέψει για μια ακόμα χρονιά στην Ολλανδία. Η αποστολή των «ασπρόμαυρων» θα βρεθεί στο Τέχελεν, μια περιοχή που βρίσκεται κοντά στο Φένλο, από τις 3 εώς τις 17 Ιουλίου, όπου θα βάλει τις «βάσεις» για τη νέα σεζόν.

Οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο Bilderberg Chateau Holtmuhle. Παράλληλα, οι προπονήσεις και το «χτίσιμο» της νέας ομάδας του ΠΑΟΚ, θα λάβουν χώρα στο Sportpark De Bakenbos.

Πρόκειται για ένα δημοτικό αθλητικό κέντρο στο Τέχελεν, που διαθέτει συνολικά επτά γήπεδα, εκ των οποίον τα τέσσερα μπορούν να φιλοξενήσουν αγώνες, ενώ τα τρία χαρακτηρίζονται ως προπονητικά. Οι εγκαταστάσεις χρησιμοποιούνται ως έδρα από την τοπική SC Irene Tegelen. Επιπλέον, στο προπονητικό κέντρο εντάσσονται και η εγκαταστάσεις της γειτονικής TSC’04, που προσθέτουν στη «δύναμη» του ακόμα τρία γήπεδα.

Πάρτε «εικόνα» από το προπονητικό κέντρο που θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ το φετινό καλοκαίρι, μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες:


Τελευταία νέα

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί

Σύμφωνα με την Parisien, Κίλιαν Εμπαπέ και Νασέρ Αλ Κελαϊφί ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση λίγα λεπτά πριν από το...

Στην ίδια κατηγορία