Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το σημαδιακό ματς με Παναιτωλικό για Σταφυλίδη

Δημοφιλή

Όταν η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι υποδέχονταν στις 20 Νοεμβρίου 2011 τον Παναιτωλικό (9.975 εισιτήρια), μετρούσε πέντε ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη.

Ο ΠΑΟΚ είχε ήδη εξαντλήσει τα περιθώρια του για εκτός προγράμματος βαθμολογικές απώλειες και υπήρχε μεγάλο άγχος για επιστροφή στην… κανονικότητα. Αυτό καθόλου δεν εμπόδισε τον Ρουμάνο προπονητή να εμπιστευτεί μια θέση στην αρχική ενδεκάδα στον Κώστα Σταφυλίδη, ο οποίος προέρχονταν από την ομάδα νέων και δεν είχε κλείσει καν τα 18 του χρόνια. Κι ο Σταφυλίδης δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Στο τέλος, μάλιστα, της σεζόν έπαιρνε μεταγραφή για την Μπάγερν Λεβερκούζεν, η οποία τον άφησε δανεικό στον ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο που ακολούθησε.

Ο Δικέφαλος ξέσπασε κατά του Παναιτωλικού με 3-0, αξιοποιώντας το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι από το 6΄ έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Άντι. Ο Βιεϊρίνια άνοιξε το σκορ στο 7΄ με πέναλτι, ενώ σκόρερ ήταν και οι Παπάζογλου (53΄) και Σπαντάσιο (56΄).


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία