Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Το ρόστερ είναι για σπουδαία πράγματα…

Δημοφιλή

Οι μεταγραφές τελείωσαν για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος κατάφερε με ένα δυνατό φίνις να αναβαθμίσει ποιοτικά το ρόστερ του.

Και μάλιστα, το κατάφερε, χωρίς να πάει σε σπατάλες, χωρίς να ανεβάσει το μπάτζετ. Το έκανε, κάνοντας διαχείριση του δυναμικού του, με την περιουσία που δημιούργησε, και κατάφερε να ανεβάσει τον πήχη, χωρίς να ξοδέψει περισσότερα. Είναι το πιο υγιές και το κρατάμε…

Οι κινήσεις που έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες είναι πάρα πολύ καλές, με παίκτες όπως ο Μεϊτέ, ο Μάρκος Αντόνιο, ο Οζντόεφ και φυσικά ο Ντεσπόντοφ, ο ΠΑΟΚ αλλάζει πραγματικά επίπεδο.

Σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα σχετικά πλήρης.

Μεσοεπιθετικά, πραγματικά υπάρχει πολλή ποιότητα, τα χαφ έχουν γεμίσει, κι εκεί που το καλοκαίρι τραβούσαν το κουπί Σβαμπ, Τσιγγάρας και Φιλίπε, τώρα βλέπουν τρεις χαφ ποιότητας μπροστά τους.

Η ποιότητα που έχει σήμερα ο ΠΑΟΚ στα χαφ, παραπέμπει στην ομάδα του νταμπλ…

Στην επίθεση υπάρχει επίσης ποιότητα, η ποσότητα θα φανεί.

Στα εξτρέμ με Αντρίγια και Ντεσπόντοφ ο ΠΑΟΚ είναι σούπερ, ο Τάισον δίνει μια ποιοτική επιλογή, όπως κι ο Κωνσταντέλιας, πίσω από τον οποίο είναι κι ο Μουργκ.

Στην επίθεση, ο Σαμάτα έδωσε πολύ καλά δείγματα στο Ηράκλειο, έστω κι αν δεν “ταΐστηκε” όπως αξίζει σε έναν φορ, είναι ένας κοντρολαρισμένος επιθετικός και το πρόσωπο κλειδί θα είναι ο Τζήμας. Αν ο νεαρός καταφέρει να κάνει 15-20 ποιοτικά ματς και να δώσει γκολ, όλα θα είναι μια χαρά για τον ΠΑΟΚ.

Αφησα τελευταίο το κομμάτι της άμυνας…

Στα αριστερά, ο ΠΑΟΚ είναι καλυμμένος απόλυτα με Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Μπάμπα και Ράφα Σοάρες. Τέτοια αριστερή πλευρά στην άμυνα δεν θυμάμαι πότε ξαναείχει, αν ξαναείχε!

Η δεξιά πλευρά είναι ένα ερωτηματικό. Στόπερ υπάρχει μόνο ο Εκονγκ, που προς το παρόν είναι επιρρεπής στο λάθος (και θυμίζω πως τον Ιανουάριο θα λείψει σχεδόν ένα μήνα στο Αφρικα Καπ), με την κάλυψη του Κεντζιόρα, ο οποίος σαν δεξιός μπακ είναι εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά έχει θέματα μπροστά.

Γενικά στο δεξί μπακ ο ΠΑΟΚ έχει τέσσερις επιλογές, αλλά Μπάμπα με δεξί, δεν έχει, πόσο μάλλον Μάτος. Δεν ξέρω πως θα του βγει… Νομίζω ότι στα δεξιά της άμυνας θα είναι η πρώτη προσθήκη τον Ιανουάριο.

Στην εστία, ο Κοτάρσκι, καθώς ωριμάζει, εξελίσσεται σε κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ από κάθε άποψη, πίσω του επελέγη να μείνει ο Ζίβκοβιτς, παρότι δεν παίζει ούτε στο κύπελλο. Υπάρχει ρίσκο, θα δούμε πως θα πάει…

Σε γενικές γραμμές, ο ΠΑΟΚ δόμησε ένα ρόστερ, το οποίο μπορεί να εξελιχτεί σε ρόστερ για μεγάλα πράγματα και να κάνει τον κόσμο του να περιμένει με ανυπομονησία την Κυριακή και την Πέμπτη.

Η ποιότητα είναι αδιαμφισβήτητη και μ΄ αυτό το ρόστερ, ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και να προχωρήσει και στην Ευρώπη, αφού η Αμπερντίν και η Ελσίνκι είναι του χεριού του.

Από δω και πέρα, ο χρόνος δουλεύει γι΄ αυτόν…


Τελευταία νέα

«Ό,τι εκτρέφει τη βία, θα ξεριζώνεται»

Σε συνέντευξή στην Απογευματινή της Κυριακής ο Ανδρέας Νικολακόπουλος, υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για...

Στην ίδια κατηγορία