Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Το πρωτόκολλο που μπορεί να πληρώσει τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Δημοσιεύματα από τη Νιγηρία απασχολούνται με τον τραυματισμό του Γουίλιαμ Τροστ Εκονγκ και την αποζημίωση που μπορεί να διεκδικήσει ο Δικέφαλος, με δεδομένο ότι ο τραυματισμός του επήλθε σε υποχρεώσεις της Εθνικής του ομάδας (δείτε εδώ).

Οι συμπατριώτες του έμπειρου στόπερ μάλιστα μιλούν και με ποσά, υπογραμμίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση 20.548 χιλιάδων ευρώ για κάθε μέρα απουσίας, για απουσία μεγαλύτερη των 28 ημερών.

Τι προβλέπει όμως το πρωτόκολλο της FIFA για τέτοιες περιπτώσεις;

Η Παγκόσμια Συνομοσπονδία αποζημιώνει με όριο τα 7.5 εκατομμύρια ευρώ για 365 ημέρες απουσίας ενός ποδοσφαιριστή, αναλογικά πάντα με τον σταθερό ετήσιο μισθό του παίκτη στον σύλλογο του.

Όπως αναφέρει η ίδια η FIFA, για το συγκεκριμένο πρόγραμμα προστασίας:

«Το πρόγραμμα θα παρέχει αποζημίωση, με βάση το σταθερό ετήσιο εισόδημα του παίκτη, για ποδοσφαιρικούς συλλόγου, σε περίπτωση που μείνει εκτός για περισσότερες από 28 συνεχόμενες ημέρες, ως αποτέλεσμα σωματικών βλαβών που προκλήθηκαν από τραυματισμό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η αποθέωση των Σέρβων στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς (pic)

Η Εθνική Σερβίας με ανάρτησή της στο instagram έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς για την κατάκτηση...

Στην ίδια κατηγορία