Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Το πρωτάθλημα της… «συγνώμης»!

Δημοφιλή

Όλοι φωνάζουν για τη διαιτησία! Όλοι θυμούνται τις περιπτώσεις που αδικήθηκαν. Όλοι θέλουν να δημιουργούν την εικόνα του αδικημένου. Όλες (σχεδόν) οι αποφάσεις κρίνονται υποκειμενικά. Όχι όμως και για τον ΠΑΟΚ!

Η φετινή κατάσταση δεν έχει προηγούμενο! Ο ΠΑΟΚ αδικείται και χάνει βαθμούς επιβεβαιωμένα βάσει όλων των αντικειμενικών κρίσεων και… ομόφωνα! Η ΚΕΔ τιμωρεί συνεχώς διαιτητές που αποδεδειγμένα αδίκησαν τον Δικέφαλο του Βορρά, σε μία κατάσταση που οδηγεί πλέον τον Μπένετ να δυσκολεύεται για να βρει διαιτητές για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Προσέξτε τι γίνεται και πώς ο ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου θεωρούν (και έτσι είναι) ότι η ομάδα τους βρίσκεται σε μία ψεύτικη βαθμολογική θέση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ

Στον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ του Καραϊσκάκης, ο διαιτητής Τρεϊμάνις μαζί και ο VAR Πινέιρο, πήραν πίσω το καταφανέστατο διπλό πέναλτι στον Ολιβέιρα, σε ένα από τα μεγαλύτερα φετινά λάθη στο πρωτάθλημα. Τι ακολούθησε; Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και η ΕΠΟ έβγαλε και πάλι ανακοίνωση: «Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ αναφέρουν στην από 26/7/2022 ανακοίνωσή τους ότι οποιεσδήποτε διαιτητικές αποφάσεις ξένων διαιτητών (εφόσον κρίνονται ως σοβαρές) θα αποστέλλονται μέσω βίντεο στις αντίστοιχες ομοσπονδίες και στην UEFA. Λάβαμε επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την οποία ζητούν την αποστολή σχετικού βίντεο που αφορά στην ακύρωση κατακυρωθέντος πέναλτι, μετά την ανασκόπηση μέσω VAR, υπέρ της ομάδας τους στον πρόσφατο αγώνα μεταξύ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ΠΑΟΚ. Το αίτημα αυτό θα ικανοποιηθεί με την αποστολή του βίντεο προς τις ομοσπονδίες της Πορτογαλίας και της Λετονίας και την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA»

Από τότε ο Τρειμάνις που έρχονταν συνέχεια για αγώνες στην Ελλάδα δεν εμφανίστηκε! Ο VAR Πινέιρο ήρθε μετά από πολλούς μήνες για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΑΣ

Στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός ο Διαμαντόπουλος τόλμησε να αμφισβητήσει την εικόνα και την πραγματικότητα. Και όμως μέσα στην Τούμπα, ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν δέχθηκε αυτό που του έδειχνε ο VAR, τη βουτιά του παίκτη του Λεβαδειακού την οποία επιβράβευσε. Τιμωρήθηκε για έναν μήνα!

Το γεγονός της Τρίπολης δεν έχει προηγούμενο στο ελληνικό ίσως και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Τρεις άνθρωποι έχασαν και απέκρυψαν μία φάση στο τέλος του αγώνα, φάση με πιθανό τριπλό λάθος, δίνοντας τον ένα βαθμό στον Αστέρα, στην μεγαλύτερη κλοπή και αλλοίωση αποτελέσματος στην ιστορία! Τζήλος, Καλαμπόκης και Σινιοράκης δεν έχουν εμφανιστεί από τότε και ούτε πρέπει να επιστρέψουν ποτέ!

ΠΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΙΑ

Και αντί όλα αυτά να παραδειγματίσουν τους διαιτητές, οι κλοπές συνεχίστηκαν όπως και οι τιμωρίες. Στον αγώνα ΠΑΣ-ΠΑΟΚ ο Δικέφαλος έχασε άλλους δύο βαθμούς από το χέρι που δεν είδε διαιτητής και VAR. Ο Τσακαλίδης του VAR που είχε όλη την ευχέρεια έμεινε έξω από τους επόμενους ορισμούς.

Και στη Λαμία ο Αντέτζο έκανε μπασκετικό κλέψιμο αλλά και πέναλτι με τον διαιτητή Βεργέτη να δίνει άουτ και τον VAR Γκάμαρη, να βλέπει… αλλού. Πάνε και αυτοί σε ένα μοναδικό φαινόμενο!

Πόσοι; Πόσα λάθη ακόμη, σφαγές και κλοπές για την ομάδα που έχει αλλοιωθεί η βαθμολογία και η πορεία της, γεγονός το οποίο πρέπει να διαχειριστεί! Και όμως ο ΠΑΟΚ παρά τις κλοπές είναι ακόμη όρθιος!


Τελευταία νέα

Η δήλωση του Τερίμ μετά το «διαζύγιο» με τον Παναθηναϊκό

Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, με τον Χρήστο Κόντη να αναλαμβάνει εκτός απροόπτου...

Στην ίδια κατηγορία