Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (13/12) για το ΠΑΟΚ-Ελσίνκι

Δημοφιλή

Μια προπόνηση πλέον απομένει για την «αυλαία» των ομίλων του Conference League και την αναμέτρηση με την Ελσίνκι, με τον ΠΑΟΚ να ανακοινώνει το πρόγραμμα της παραμονής. Ο Δικέφαλος την Τετάρτη (13/12), θα προπονηθεί για τελευταία φορά στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία, ενώ στις 12 το μεσημέρι θα μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου ο Ράζβαν Λουτσέσκου, έχοντας στο πλευρό του τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ως εκπρόσωπο των ποδοσφαιριστών. Όσο για την Ελσίνκι, η δική της συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 το απόγευμα, και μισή ώρα αργότερα θα ξεκινήσει η προπόνηση της στην Τούμπα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Την Τετάρτη (13.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία με τα πρώτα 15 λεπτά της προπόνησης να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Νωρίτερα στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας η συνέντευξη Τύπου των Ράζβαν Λουτσέσκου και Κωνσταντίνου Κουλιεράκη .

Η συνέντευξη Τύπου της Ελσίνκι στις 19:00 στην Τούμπα και μισή ώρα αργότερα η προπόνηση της φινλανδικής ομάδας, η οποία κι αυτή θα είναι ανοιχτή για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ».


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία