Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Το πιο δημοφιλές αποτέλεσμα στα ντέρμπι Αρη-ΠΑΟΚ κι ο Πρίγιοβιτς

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει τρεις φορές την τελευταία τετραετία στην έδρα του Αρη, αλλά και οι τρεις ήταν για τα πλέι οφ.

Την περίοδο 2019-20 είχε επικρατήσει με τα γκολ των Βαρέλα και Σφιντέρσκι, τη σεζόν που ακολούθησε σκόρερ ήταν ο Σβαμπ, ενώ πέρσι το 1-2 είχαν υπογράψει οι Σβαμπ (με πέναλτι) και Ζίβκοβιτς. Οσο για το τελευταίο «διπλό» σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος ήταν τη σεζόν του νταμπλ με 1-2 χάρη στα γκολ του Πρίγιοβιτς (36΄ με πέναλτι, 84΄).

Ο Άρης με τον ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν για 64η φορά στην ιστορία τους σε επίπεδο Α’ Εθνικής. Οι Κίτρινοι μέχρι τώρα έχουν σημειώσει 22 νίκες, ο ΠΑΟΚ έχει 16 και 25 από τα παιχνίδια τους έχουν τελειώσει ισόπαλα.

Οι λευκές ισοπαλίες είναι το πιο δημοφιλές αποτέλεσμα στην έδρα του Άρη για τα ματς με τον ΠΑΟΚ, αφού 15 μεταξύ τους έχουν τελειώσει με 0-0. Σημαντικός είναι και ο αριθμός των ισοπαλιών με 1-1, αφού έχει σημειωθεί 6 φορές.

Στις νίκες, ο Άρης μετρά 8 με 1-0, ενώ ο ΠΑΟΚ μοιράζει τις πρωτιές του ανάμεσα στο 1-0 και το 2-1 που έχουν εμφανιστεί από πέντε φορές.


Τελευταία νέα

Έχεις FORZA και το Μ. Σάββατο! (pic)

Με αποκλειστικά ρεπορτάζ κυκλοφορεί η FORZA από χθες (3/5) και ολόκληρο το Σαββατοκύριακο. H κορυφαία εφημερίδα της Βορείου Ελλάδας έρχεται...

Στην ίδια κατηγορία