Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Το παρελθόν ΠΑΟΚ-Μπενφίκα

Δημοφιλή

Ο Σουαλιχό Μεϊτέ βρίσκεται από χθες 26/8 στη Θεσσαλονίκη και το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί ο δανεισμός του από την Μπενφίκα στον ΠΑΟΚ, είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής θα γίνει το έκτο deal ανάμεσα στον Δικέφαλο και τους αετούς της Λισαβόνας!

Όλα ξεκίνησαν τη σεζόν 1999-2000, όταν η Μπενφίκα εντυπωσιασμένη από την απόδοση των Τριαντάφυλλου Μαχαιρίδη και Αμπντελσατάρ Σάμπρι τους κάνει δικούς της με μεταγραφή.

Τα χρόνια περνούν και για να υπάρξει ποδοσφαιριστής που έκανε το δρομολόγιο Λισαβόνα-Θεσσαλονίκη πρέπει να φτάσουμε στη σεζόν 2013-2014. Ο Μιγκέλ Βίτορ, ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος από τους Λουζιτανούς και υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Επτά χρόνια μετά ο Δικέφαλος ταρακουνά την Ευρώπη, αφού καταφέρνει με υπομονή και επιμονή να κάνει δικό του τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που μόλις έχει μείνει ελεύθερος από την Μπενφίκα. Ο Σέρβος γίνεται στην πορεία αναπόσπαστο κομμάτι της ενδεκάδας και πλέον είναι ένας εκ των ηγετών του Δικεφάλου.

Το καλοκαίρι του 2022, οι «ασπρόμαυροι» είναι σε φάση αναδόμησης του ρόστερ τους και αποκτούν ως δανεικό από την ομάδα με έδρα την Ιβηρική Χερσόνησο τον Τιάγκο Ντάντας. Ο Πορτογάλος άφησε καλές εντυπώσεις, ο Δικέφαλος μπήκε και σε συζητήσεις με την Μπενφίκα θέλοντας να τον κρατήσει, αλλά τελικά δεν βρέθηκε σημείο επαφής και ο βραχύσωμος χαφ θα αγωνίζεται στην Ολλανδία και την Άλκμααρ.

Ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που συνδέει τις δύο ομάδας είναι ο Σουαλιχό Μεϊτέ, που σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


Τελευταία νέα

Τρομερός Πόρτερ: «Δεν θα ξεχάσω τον ΠΑΟΚ»

Τρομερός Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στην τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση με τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό στο PAOK Sports Arena...

Στην ίδια κατηγορία